- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
patex1983 #16197 üzenetére
Nekem most 1050/1300-on van a kártya. Nem bírta az 1450-et, játék alatt stabil volt, viszont Heaven alapbeállításal fél órán belül újraindult a gép. Most az 1300-at tesztelem, ennél is előfordul, fehér bevillanás a képernyőn, ez nem tudom mi lehet. De újraindulás nincs. Lehet az enyémből is 1250 lesz. Az nem nagy növekedés a gyári 1200-höz.
Pár napja, Heaven alatt azért volt stabil, mert hozzányúltam a beállításhoz, alapon kell hagyni, ezt írta is valaki. Anisotropy és Anti-aliasingot vettem fel pedig maxra csak, de úgy látszik nem szabad, hagyni kell ahogy van. -
BRIKLY
veterán
válasz
patex1983 #16197 üzenetére
Nálam a tipikus hang beakadós BS hibát produkálta ha húzom.Alapon jó,így garanciás csere kilőve..Kicsit zavaró,hogy ennyi pénzért no tuning.
Igaz,platform váltás óta nem próbáltam húzni,majd este tesztelem,megpróbálom 100% venti fordulattal,hátha tényleg valami túlmelegszik.(#16199) fenergie84: Én meg bánom,hogy nem ASUS kártyát vettem +6k-ért.. érdekes módon még nem nagyon láttam,hogy valakinek gondja lenne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Subaru topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest