Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
szasanyi #15355 üzenetére
Nem ehhez a hozzászólásodhoz tartozik,de neked külön megírom,mivel te próbáltál segíteni a képernyő villogós problémámban, most arra jutottam,hogy beállítok 1050mV-ot a kártyának, és az órajeleket leveszem a gyárira. Nem soká elkezdek BF3 multizni, aztán kíváncsi vagyok produkálja-e.
Még annyit,hogy volt itt 1-2 srácnak, meg gondolom van is Twin FrozR 4 hűtése, a feszültség 1.35V-ig állítható, ami ritka 7870-nél. Nem tudom van-e másik ilyen kártya, ami tudja ezt. Az enyém 1.3V
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szasanyi #15355 üzenetére
Pont le volt akciózva Amazonon a Bioshock 1-2. A csomagot megvettem 5$-ért, mondván adok neki egy esélyt, mert még nem igazán próbáltam, és nem is érdekelt maga a játék, de ahogy elkezdtem játszani az 1-gyel, kezdem belátni, hogy nagyon sok mindent kihagytam. Nagyon jó játék.
Visszatérve a CPU részhez, egyet értek. Még ha 78xx szériáról lenne szó, de idekeveredett a 79xx széria is, ami nagyon irreleváns.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest