- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #11764 üzenetére
Délután ha haza értem melóból megnézem.
"AB -> Settings -> Monitoring -> pipáld be a Frameratet és Show in OSD"
Ez mutatja játék közben hogy dx9 vagy dx11?Nem értem a menüben nekem akkor miért dx11 van.De egyébként azzal az ikonnal indítottam amit kirak a játék.Mondjuk nekem volt egy hiba üzenet egyszer a fraps-al valami dx9 szöveggel indítás előtt de kix-eltem.
Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki + azóta nem írta.Attix 82 : Win 7 Ultimate 64. Az enegriatakarékos módot akkor megnézem.
Ha ezt átálítom nem kavar be a vga zero core módba?Mert nekem a gép nem akart alvóba maradni régebben a 7850-el és kiegyensúlyozottra raktam ha jól emlékszem.A cpu mhz-et nem néztem eddig egyik játéknál sem.Lehet eljött az ideje.Gondolom azt is msi ab+hwinfoval kell.?
De az a fura,hogy általában nincs gond.Pl medalt úgy toltam végig,hogy csak néztem milyen szépen és magas átlag fps-el megy.Ha gond lenne a cpu mhz-el vagy energia takarékosság beállításával akkor az már nem jelnetkezett volna az első alkalmakkor?Vagy csak időközönként előjön ezáltal a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest