Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Crysis 2 és a BF3 VGA gyilkos. Ultra beállítások mellett természetesen.
-
Attix82
addikt
válasz
tasakos
üzenetére
Üdv.
8 munkanap , nem 8 nap (ez az elállás). Nem az átvételi munkanaptól számít hanem a következő, vagyis 4 munkanap telt el (szombaton is az volt hivatalosan)
3 munkanapos cseregarancia ezért fontos, mert ha hamarabb jössz rá arra, hogy hibás a VGA akkor kicserélik neked. Persze nem rögön, mivel most megint munkaszüneti napok következnek, hanem utána kaptad volna meg. (de már a 4. munkanapnál tartasz)
Ergo: jogilag márcsak az elállás maradt.
-
Attix82
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Lehet benne valami, mivel ha alapra teszem a CPUt fps csökken , de kihasználtság nem nő. 4.4 Ghz FPS nő de a kihasználtság nem nő és nem is csökken....
-
Attix82
addikt
válasz
kockaharcos
üzenetére
Nem nagyon érezni: itt egy extrem felbontás és beállítás: [link]
-
Attix82
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
CPU ugye 60-70%
GPU 88%
Nem hiszem, hogy kifogyott volna....HD5870 1 Gb visszagondolva 99% csapta de az fps 15 volt amikor kifogyott.....
Amúgy meg 64 playernél van csak ilyen, 48 vagy az alatt már 60 fps.
Ergo? CPU limit? Vagy mégse? Inkább szarul van megírva valami

Edit: Csak ez a pálya csak ott

-
Attix82
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
Attix82
addikt
Már amikor megláttad a dobozán, hogy nem V2 ki se kellett volna bontani, és ahogy az előttem szólok is írják, a szállítási költség nem téged illet ilyen esetben. Nem TE hibáztál.
Viszont használtad , kipróbáltad, így már kicsit más, persze elállhatsz 8 munkanapon belül, de szerintem a szállítás ekkor már a tied.
Valahogy, az elsőnél kellett volna maradnod, és akkor letárgyalni a dolgokat.
-
Attix82
addikt
válasz
Tomix24
üzenetére
Többször le lett írva, hogy ez single player... Multiba már kevés minden 4 magnál kevesebb CPU + Ghz is kell alá rendesen. Nekem is van különbség alap és 4,4 Ghz között. Sőt nemrég mutattam egy képet ahol 64 player, GPU 88 % + CPU sincs kihasználva, közbe nem eri el a 60 fpst.
Sajnos a BF3 CPU kihasználtsága se az igazi.
-
Attix82
addikt
Érdekesen jelzi a MHZeket, mert alap 1033 mhz, erre ráemel úgy , hogy 1175 MHz lesz a végén. (nem vágom, hogy mert) a GPU z meg alap 1033, Boost meg 1108 Mhz. De effektive meg jóval magasabbra megy
fel.Neten néztem, és az 1033 MHz fel kell húzni 1125 MHzre, hogy +75 el kijöjjön az 1200 MHz. De nekem már MSI afterburnerrel húzva +25 mhzel eléri azt.
VRAM 6700 mhz.
Tehát összességébe 1200 /6700 a vége alap feszen.
-
Attix82
addikt
Ahogy észrevettem az adott képhez talán elég 1 gb, de amikor nagy akció van már nem + észre lehet venni azt 1 Gbnál, hogy meghal az ember, feldobja valahova a kamerát egy új részre, leesik az fps 20-ra majd felmegy 50re. Ami gyanítom a rendszermemóriából rakja be azért lassú, majd begyorsul.
VRAMba 1,5 gb ebbe jó, hogy nem kell frissítenie (kicserélnie a meglévő dolgokat másikra), hanem amit láttál a játék során mindent beraktároz. Meg is figyelhető, hogy elkezded a játékot 1200 Mbal, majd játék végén már 1550 MB lesz belőle.
-
Attix82
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Az még a jobbik eset, hogy kézbesítés előtt értesítenek, de ha emelt áron küldik ki szó nélkül, na azt nevezem pofátlanságnak
...Gondolom le van valahova írva, hogy az árak és a képek tájékoztatóak. Én úgy gondolom az árak 98%ba stimmelnek mindig. De van esély a fent említett dolgok miatt belefutni ilyenbe, nah a 4. emberke 2%ba esett
.Ez az átka a netes dolgoknak, a boltokhoz képest (frissítési késedelem + pár hiányos adat az adatbázisból). MMbe bemész, látod ott van 10 db valamiből, az ára feltüntetve, a pénztárnál már biztos nem emelkedik.
-
Attix82
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
"De ha ezeket a dolgokat tudják akkor tüntessék fel."
Mármint mit?
A legjobb rendszer az lenne, hogy mutatni realtimbe , hogy 3 db ennyi, a következő már ennyi lesz. Persze akinek raktárkészlete van, az meg tudja oldani, de ott is lehetnek 10-20 perces késedelmek mire a rendszer átírja mint a 20000 db terméket újra , miből mennyi.
-
Attix82
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Ez úgy van, hogy van mondjuk 3 db 50e ftos X helyről. Bejön 4 rendelés, 3 rendelés lebonyolítható 50e ftal, de a 4. már nem....vagy egy másik forrásból kell hozni ,de ott biztos nem annyi , mivel legcélszerűbb a legolcsóbb árat kiírni ..... és ilyenkor jön az, hogy kell vagy nem.
Persze lehet az ár változott volna 5 óra múlva a 4. rendelési árra, mivel az adatbázis frissítés nem realtimeba dolgozik...(képtelenség lenne, rengeteg erőforrást emésztene fel)
Sajnos nem olyan egyszerű mint ahogy kinéz

-
Attix82
addikt
válasz
Tomix24
üzenetére
Igen mint máshol is sokszor leírtam, játékok válogatja, én speciál nem hiszem, hogy arra fognak elmenni a komolyabb játékok. (népjátékok). De ugye mint itt is lehet látni, vagy ez vagy az mind2vel játszható az összes játék.
Itt Gondolom az NV logo miatt, nem lesz CPU fizika majd a játékba

-
Attix82
addikt
Nem azé, hogy boldog legyek, hanem mert érdekel. Mint sok embert, hogy most a GTX660 gyakorlatba hol is helyezkedik el teljesítményben.
(Sokan 7850 szintre mondják (PH tesztben is), közbe összességébe a 7870 szint kb (külföldi tesztekbe ahogy mutatva is van) )PL ez nagyon jól mutatja:
Crysis 2[link]
BF3: [link]Ui: mint írtam is, nekem is és sok embernek okoz (okozott) gondot , hogy melyik a jobb vétel.
-
Attix82
addikt
válasz
Tomix24
üzenetére
Játékkészítők se hülyék, egyikbe ez másikba ez a gyorsabb de mind2vel játszható. Érted a problémát, egyik VGA márka tulajdonost se akarják elveszíteni.
Szerintem még össze is beszélnek ki melyiket írja erre és arra
....Amúgy ez a jó, hogy teljesen más irányba mennek technikailag, és más megoldásokkal hozzák ki a teljesítményt. Ebből is fakad az , hogy játékonként változik ki melyikbe jobb.
Amúgy a GTX660 55-56e ft is van már, ami elég jó ár érte.
-
Attix82
addikt
válasz
Tomix24
üzenetére
Nekem van GTX660, egy 6970 kb 7850 szint (picivel még több is), de lazán veri abba a játékba amit néztünk
....BF3ba +10-20 fps többet ad, ugyan azt nézve, ugyan abba a beállításba. Simításokkal % nézve még nagyobb a különbség.Van pár játék ami AMD, van pár ami NV a jobb, mindig is így volt, és így is lesz. Felesleges ez a VALÓS játék, mert mi abba néztük.
Meg kell nézni melyik gyártótól kiadott játékokkal játszól a legtöbbet és azt választani, én BF3 és Blizzard játékkal tolom...abba az NV bőven erősebb az AMDnál. Az ilyen Dirt , számomra semmit nem jelent mint játék.
-
Attix82
addikt
Valami biztos nem volt kerek, mert elméletileg ha a CPU kihajtja a VGA-t akkor limit nélkül 99% kell tolnia.
Ezt vizsgálva: [link]
PL 1650x1050 PL: 70 fps - 2560x1600 PL: 42 fps
Valami miatt csak csökkent az FPS érték, és nem a CPU miatt.
Dirt ShowDown néztem , igaz NVidia VGAval, de ott Low 200+ fps a menübe, ultra meg 60-70 Vsycron nélkül természetesen. (GPU 99%, 2500K 4.4Ghzen). Benchmarknál meg non stop 99% volt a GPU.
-
Attix82
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi

Megnéztem sorba a menübe , melyik beállítás zabál sokat. Érdekesség az, hogy nem is látni autót ott, csak néha néha: Vehicle Reflection Ha jól gondolom a járműveken valamiféle tükrözést jelent. De ha nincs a képernyőn akkor hogy terheli?
A többi beállítást ultra - lowra rakva kb semmi se változik.
-
Attix82
addikt
Esetleg tud valaki testet csinálni ezzel a játékkal? Állítólag nagyon AMD párti.
Saját mérések:
Megnéztem a Dirt Showdown beépített Benchmarkal néztem.
2500K@4.4Ghz+ GTX 660 (No-Ti) alapon.
Maxra húzva 1680x1050 átlag FPS értéket írtam fel.
0x 59.57 fps
2x 54.5
4x 53
16x QSSAA 49.594X simítás fixen
Részletesség fentről nézve a listában.
1. very low 189
3. Yarrrrrr
137
4. Yarr 121
5. Avast 55Ui: grafikailag csak a very lownál láttam különbséget + a játék gagyi

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

....