Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Nekem is bejön, de nem a legjobb hűtés,így már azt kell,hogy mondjam.
Elég kis feszültségemelés ez,ahhoz hogy ennyire melegedjen
alap 1219mV
max 1300mVez 10% sincs
-
kockaharcos
senior tag
válasz
fenergie84
üzenetére
azt tudni kell,hogy a ventilátorvezérlést úgy használom,ahány fok annyi százalék, olyan 62 fok körül megáll így magában, még csak CF disabled volt, addig 70 ig is felment
de mindjárt megizzasztom a kedvedért

-
Leone743
tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Értem-eddig +50mhz-et huztam ki a gpu-ból-de a memre is adok 50mhz-et akkor már fagy
lehetséges hogy vlmi más miatt nem lehet húzni a mem-t vagy tényleg nem lehet tuningolni?mert láttamam sok helyen hogy 1650mhz-re is felhúzták már,én meg 1300mht-et se tudok ki hozni belőle XD érdekes.m ia véleményetek? -
DanielXXXV
nagyúr
válasz
fenergie84
üzenetére
CCC-ben, Tweak-ben, Trixx-ben és MSi Afterburnerben is a van neki csúszka -20%-tól +20-%ig(azt hiszem az OC-s Sapphire-oknál lehet 50%-ig kitolni) , ahol a feszt és az órajeleket tudod állítani.
Leone743: Úgy érdemes tuningolni, hogy kezdésnek a memóriák órajelét alapon hagyod és csak a GPU-t tuningolod, mert, ha egyszerre csinálod a kettőt, akkor nem fogod tudni, hogy melyik miatt lett instabil a rendszer.
-
patex1983
őstag
válasz
fenergie84
üzenetére
Hát lehet akkor megvárom az új platformot, bár ilyen alapon, akkor mindig lehetne várni az újabb és újabb generációkat, mert jönnek ezek folyamatosan már...

Először én is megnézem, mit mutat majd a kis i3-mal, 4Ghz-en megy stabilan, aztán majd döntök.
Köszönöm az infókat, tippeket mindenkinek.
-
válasz
fenergie84
üzenetére
Rakni rakhatsz, attól, hogy nincs benne szenzor, még nem árt neki a hűtés
. De nagyon csodát ne várj a plusz bordáktól. Ezeket a chipeket nem a túlmelegedés fogja meg tuningban.(#12678) fenergie84:
Szvsz, alapon teljesen felesleges. De kb tuningnál is.
-
válasz
fenergie84
üzenetére
A memóriáknak nincs szenzora, csak a GPU-ban lévő memória vezérlőnek.
-
LamaCube
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
-
Sabre
őstag
válasz
fenergie84
üzenetére
én a kis téglát néztem mert az csak 23.5 centi, a másik amit MZSoltee vett az 26cm. A nyák ugyanaz ezeknél amúgy?

-
seederking
őstag
válasz
fenergie84
üzenetére
Ne befolyásoljon a black screen-el való "ijesztgetés".Nekem volt Sapphire 7850 most pedig 70 és 1x sem kaptam black screen-t.(nem általánosítok,csak mondom).
Dealer95 : Szerintem ha valaki érdeklődik nem kell egyből megijeszteni a legrosszabbal és arra sarkalni,hogy egy egyébként "mindenki" által jó minőségű kártyákat kiadó gyártótól elpártoljon.

-
Speed®
titán
válasz
fenergie84
üzenetére
Ha van keret V2 ASUSra, 70esek közül az a legjobb, de Sapphire is jó.
ASUS féle 7850től nem vagyok elájulva, szerintem ott a Sapphire jobb..
A típusszám általában a körítést és a specifikációkat is meghatározza.Dealer95
Attól, hogy volt egy elismert gyártási baki, ami kis szériás visszahívással és RMAs gyorsjavítással korrigálva van, ill. attól hogy akadt pár "szerencsés", aki belefutott, még nem kell általánosítani..rengetegen vettek/vettünk, problémamentes üzemmel meg nem fog senki beírni, hisz elvárható
-
Chapel
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
Jól írta a kolléga, bármelyikkel jól jársz. Nekem Shappire 7870 Ghz Edition van, meg már pár embernek itt, de van sok más is, van aki erre, van aki arra esküszik egy biztos ezzel a kettővel nem tévedhetsz. Asusból ha tudsz V2-eset, jobb a hűtése.
(#12437) Dealer95: nálam 4-5x volt, de úgy néz ki nem a vga volt a ludas, illetve én csak eredeti programok alattit számítanám ide...

-
Dealer95
őstag
válasz
fenergie84
üzenetére
Sapphire 7870-eknél elég "gyakori" a Black Screen.
Én az Asus-t venném.7850-nél pedig szerintem mindegy.
-
seederking
őstag
válasz
fenergie84
üzenetére
2 olyan márkát írtál amik közül már elég ha csak te magad eldöntöd melyik szimpibb

(sztem ezzel mindent elmondtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehetséges hogy vlmi más miatt nem lehet húzni a mem-t vagy tényleg nem lehet tuningolni?mert láttamam sok helyen hogy 1650mhz-re is felhúzták már,én meg 1300mht-et se tudok ki hozni belőle XD érdekes.m ia véleményetek?

/.
Futok még vele pár kört.