Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
most hoztam el.
MSI 270x 4GBDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
nanus
senior tag
válasz Dark KillerX #45899 üzenetére
-
Dákesz
tag
Udv 7870 est kihajtana egy fx 8320?
-
kona005
senior tag
-
Steve198310
őstag
válasz Steve198310 #45907 üzenetére
Elborult az agyam újra pakolom a wint de a frissítéseket kikapcsolom alóla
[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
katt777
félisten
Na, beteg voltam, tesztelgettem egy csomót 4670K-val. Ahol megvolt a kihajtás (ált. mindenben), semmivel nem gyorsabb, mint a 6800K mellett (ahogy mondtam anno). DX9-es progikban már előfordulhat 1-3%-os lassulás, tehát a 6800K továbbra is bőven elegendő a legerősebb ide tartozó kártya alá is. Net természetesen más tészta is lehet, ahogy arról szintén volt már szó.
Kérdés: Most, hogy kijött az új nV, mindenütt azt olvasom, hogy ezek a kártyák csak DX11.1-esek. Mivel a .2 is csak szofvterfrissítés, ez letiltják driverből, hogy új karit kelljen venni? Végül úgyis jönni fog a mantleizált directx, tehát fölösleges lenne a váltás, csak kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
- = Zk = -
félisten
-
Gaboman
nagyúr
válasz - = Zk = - #45912 üzenetére
Szerintem igen, külön bechmarkról nem tudok.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
- = Zk = -
félisten
-
Apollo_21
addikt
Hy! Volt pár napja a gpu vrm eltérés tárgyalása...ez még mindíg megvan...íme egy mai példa.
Ennél már sza**bb is volt a helyzet. De szépen tükrözi hogy miért is ennyire zavaró....
Sajnos bordázás nemsokat segített+nemis fért el normálisan így más megoldást kell keressek...vmi aftermarket lég vagy víz kombó.
Ha vkinek vmi bevált ötlete, egyéb nem gyári hűtést illetően amit tudna ajánlani!
Megköszönném.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
DEV_NULL
őstag
válasz Dark KillerX #45899 üzenetére
Megtenndé, hogy mérsz egyet '06-tal is?
-
csubakka2141
csendes tag
Sziasztok. Mostanában ez a probléma van a 7870 kártyámnál, ha például az asztalról visszamegyek chromeba, és az a fekete rész csak akkor tunik el, ha odaviszem az egeret. Mi lehet szerintetek a baj? A 14.1-es beta driver van rajta, lehet ez okozhatja? OC nincs rajta.
carpe diem
-
katt777
félisten
válasz DEV_NULL #45916 üzenetére
Ha Markos vagy egyéb teszteredmények kellenek, szóljatok, de csak másnapra tudok hozni, adatokat.
csubakka2141: Catalyst topic. Én nem találkoztam ilyen hibával, igaz, nem is használok efféle vacak programokat, mint a chrome.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz katt777 #45918 üzenetére
miért is vacak?
és mi is a Te favoritod?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kona005
senior tag
válasz - = Zk = - #45920 üzenetére
Internet Explorer
(#45922) nanus:
Köszönöm, de én ebből nem sok mindent értek most így hirtelen, csak hogy 84% meg 48%
Esetleg egy kis magyarázat jól jönne, kezdő vagyok még nagyon ilyen téren...[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz csubakka2141 #45919 üzenetére
Fox. Nem kémprogram, testre szabható, és biztonságosabbá is tehető. Ráadásul nem telepít több más sz.rságot is a gépre (illetve nem csinál ilyen hibákat). De ez itt nagyon OFF.
-
kona005
senior tag
Most akkor ha jól értelmezem akkor kb 50%-on ment a proci Ghost alatt?
GPU 100%-on ment?Általában BF3 multit nyomom, nem tudom a procim mennyin megy, de néha ilyen 40% a GPU kihasználtság, és olyan 35-40 FPS. Mondták nekem hogy nem kér többet, mondom nem a lóf@...t nem akkor miért 35 FPS?
1440*900 nyomom, tudom itt többet dolgozik a CPU mint FHD-ban. -
Dominó85
addikt
Ez egyértelmű kártya hiba. Memória hibára utal. Nekem egy VTX HD7870 produkálta ugyanezt egy Corsair HX650 táp alatt (62A).
Annyit megjegyzésként még írnék, hogy emerico2004-től vetted az MSI R9 270X-ed ha jól láttam? Nos ő köztudottan javított VGA-kat ad el, csak éppen valamiért itt rohadtul védik őt a PH-n. Pedig annak idején nekem is egy javított 8800GTS-t adott el (amikor én eladtam, derült ki a kártya forrasztva volt 2 helyen is). Persze akkor is kimosták, ahogyan a rengeteg egyéb zűrös ügyéből is. De jön még kutyára kamion.
* Péter - 06302461862 *
-
- = Zk = -
félisten
kémprogram. lol. üldözési mániád van netán?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DEV_NULL
őstag
válasz - = Zk = - #45927 üzenetére
Nézd, ha nincs Chrome telepítve a gépedre, akkor a Google semmilyen adatot nem tud gyűjteni rólad. Ez van, fogadd el.
-
Apollo_21
addikt
válasz csubakka2141 #45917 üzenetére
Nemkell beparázni sztem...nekem a legújabb driver óta elöjött 2x....elötte nemvolt baja...
Ha jutyúbnál van ez neked is csak..akkor betudható h vmit buheráltak rajta nemrég.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dominó85 #45926 üzenetére
én is hallottam ezt-azt felőle....
(#45928) DEV_NULL
van telepítve, SŐT. be is vagyok jelentkezve[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Apollo_21
addikt
válasz Picturemaker #45933 üzenetére
Test drive unlimited volt a példa hőfok felhozó alkalmazás a mai napon..a baj? az h cirka 13fok különbség van..legyen 4-5 de ne 14-5...gondolnám épp ésszel azért fizetsz dcuII-ért mert mekkora nagy ász hűtés ala Asus..nekem ne adja be senki h ez normális.
Amikor elöször jeleztem itt h ez nekem nem tetszik akkor már kifejtettem h ha elöbb tudom mint hogy veszem a kártyát, akkor leadom egy tré márkára és dobok rá vmi hűtést, és tudni fogom h az patent amennyire csak lehet.Hozzákapcsolnám a nagyon jól eltalált intel procit a vacak pasztával a kupak alatt..az sem normális de kénytelen vagy elfogadni ha megveszed...na ezmost ugyanilyen kell legyen? nem feltétlen érzem ezt.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Picturemaker
őstag
-
G.I.JOE
senior tag
válasz G.I.JOE #45890 üzenetére
Nos, nekem is a 2d fesszel van gondom, mint ahogy régebbről találtam pár bejegyzést, másnak is volt. Ha a 2D feszt, csak 0.010-zel feljebb veszem, már nem hibázik pl. firefoxban. El is mentettem Asus GPU tweak 1-es profilba, de a gép bekapcsolásakor, nem tölti be, csak ha megnyomom a gyors gombját!
1. Nem lehet ezt automatizálni?
2. Valamint az, hogy az alapfesz 2d-ben kevés a kártyának, azt okozhatja-e más alkatrész, pl. táp?
3. Lehet csak ezt módosítani a BIOS-ában?
4. Ez lehet ok garanciális cserére? -
R3laX
addikt
válasz Apollo_21 #45934 üzenetére
Innen olvass lefele. Gazsinak is ennyi volt a hőfok, már beszéltétek... 74 körül, ez normál .
Szerk.: Ha MSI AB-t használsz, akkor a Force Constant Voltage-et nyomd ki, mert az nem engedi nyugalmiba tenni a GPU feszt, folyamatosan maxon adja neki. <<Bár ez lehet hülyeség, majd javítanak. Lehet a Low-level hardware access interface oldja meg enableden.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz Picturemaker #45935 üzenetére
A fesz valszeg az emelt 2d órajeltől zavarodott meg..vagy ilyesmi.
Hőkofügyileg mindkettő tökéletes nemgáz..csak ha megizzad egy bf4 alatt vagy hasonló, akkor igen gáz h a vrm alulról kopog a 90nek míg a gpu még akkor kezd csak meleg lenni.Elleszek én ezzel, de nyugodtabb volnék ha közelebb lennének az értékek, esetleg allulfeszelem nemsoká, talán az segít.
Bár bebordáztam hétvégén, az segített, felére csökkent a különbség, de mint írtam a 4milis borda se fér el a dcu lamellái alatt, tehát kikellett vegyem onnan.R3laX
CSak gpu tweak van fent, mert összevesztek a fordulat állításon
Ha nem emeltem volna még ki..akkor nem a hőfok zavar hanem a 15fok eltérés![ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
kona005
senior tag
Nem tudom igazából, szerintem bőven vinnie kéne 50 vagy 80 vagy akármennyi százalék CPU terheltség ide vagy oda szerintem rengeteg van még ebben a kártyában, csak kéne neki egy erősebb CPU.
E8400+GTX 285-ből kiindulva, ott is azt hittem hogy vége van a GPU-nak, aztán egy hónapja került hozzám egy XFX (itt pihen a polcon ha kell valakinek, full dobozos ) , és leesett az állam rendesen, sok mindenre képes még ma is ha 4 maggal etetik
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
DEV_NULL
őstag
válasz Dark KillerX #45943 üzenetére
Nem.
-
L4mie
veterán
Fura anomáliákat tapasztalok MSI 270X-el.
Ventilátorvezérlését nem értem teljesen.
Alapból írták többen is, hogy milyen halk, és hűvös és terhelés mellett se szökik 40% nál feljebb a ventilátor fordulatszáma.
Nos én tegnap raktam be a gépbe, ahogy kell teljes driver reinstall, fel az afterburn etc.
hallgatom...ASUS halkabb volt..fura, megnézem a fordulatszámot 40% ..... leszedem kézzel 25% ra, szép halk, és bf4 alatt is hűvös.
Felteszem az MSI Game utility-t 3 mód, GAMER , OC , Silence, és a vicces, hogy Gamer és Silence módban desktopon 40% on pörgeti a ventilátort, OC-ben pedig 18% on WTF nekem picit fordított bekötésűnek tűnik ez a vezérlés.
Van valami javaslat, tapasztalat, vagy használjam OC módban és csók.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Sikerült leszűkiteni két kártyára a választást.Asus vagy Msi 270x lesz.
Nekem Asrock H77 Pro 4M alaplapom van,és azt szeretném kérdezni hogy ahogy néztem hosszabbak a mint a lap,és attól félek hogy beleérne valamibe a kártya.Vagy ilyentől ne tartsak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Formula-1
- Synology NAS
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest