Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
DirectX:
Mantle:
PSN ID: marquuard
-
dennistar
csendes tag
Nálam a Mantle miatt fel óránként kifagy a játék majd exe leáll.... dx11nél nincs ilyen gond. minden maxon.
r9 270x. Multinál kicsit zavaró -
Exelsior
senior tag
aqua
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
marquuard
veterán
-
addikt
Urak!
Dilemmázok két 270x között....
Sapphire toxic 270x vagy Msi Gaming 270xVéleményetekre lennék kíváncsi ,a gar idő nem számít ,valószínűleg nem lesz meg a lejártáig..
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
isizakhi03
tag
válasz lowzor #44299 üzenetére
de a driver szerintem nem. legalábbis dx alatt. nekem dx alatt gyorsult a game, nem mantle alatt. persze 14.1 a driver. éppen fordívta kéne lennie, de nem. dx alatt sokkal jobban fut, mint amd mantle api alatt. de nem baj. örülök ennek is. majd kiforr, ha a sors úgy akarja. ha nem.. meg hát nem
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
addikt
válasz haxiboy #44312 üzenetére
EnterR , haxiboy: köszi...
Hawk-om volt 7870-ből ,rendesen helikopter effektusa volt ,azóta nem szeretem a hawk kártyákat...
Toxic bejövős ,az meg nem fér be a zalman házba ,faragnom kell valamit a házból....
Többen dicsérik ,hogy jó kártya....
760 szerepel még az alternatívák közt,bár az már drágább játék...
(#44313) Grave444 Nem , olyat nem szeretnék, 280x-em volt sima dual-x hűtéssel ,hangja is volt ,meg ügyeskedni kellett a hőfokokkal is..
Most asus 270x-em van ,amit eladtam egy jó üzleti lehetőség miatt ,ami befuccsolt ,és ha már így alakult kipróbálnék más típust is...[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
BF4 multiba ugyanazon a területen kereken 10FPS pluszt hozott a Mantle. 70FPS volt DX-szel, 80-81FPS Mantle-val. Viszont gyakran vannak mikrolaggok Mantle-val.
FHD, Ultra, 4xMSAA, minden maximumon.
PSN ID: marquuard
-
addikt
válasz Dany007 #44323 üzenetére
Nem ,pótolni kell az asus árát ,de volt rá keret ,mint írtam egy jó áron érkező erősebb kártya miatt adtam el az asus-t... Csak hát az erősebb kártya mégsem érkezik ,mert jelentősen megdrágult hirtelen..
A remek forint/ euro árfolyam miatt..[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz tailor74 #44324 üzenetére
Jah értem már... Hát igen.
Engem is elgondolkodtatott amiket írtál... Csak én nem akarok vesződni az egésszel.
Kéne egy i5 3470, valami Asus/msi alaplap + egy Gtx760. De úgy, hogy közben elviszik az 5800k-t az Asus deszkát meg a 270x-et is egyszerre. Persze ráfizetek x összeget.
Na de most az, hogy egyesével eladogassam, aztán vadásszak a neten jóáron cuccokat megint áh... Annyira nem rossz ez.
Eredeti ötlet az volt, hogy pár régebbi játékkal tudjak játszani normálisan. Ahhoz képest elvileg még C3 és BF4 is menni fog faszán, amiről anno nem is álmodtam.Más. Lehetséges olyan, hogy bizonyos effektek amik voltak Nv kártyán azok most nincsenek AMD-s kártyán? Olyan furcsa érzésem van most MW3-ban. Mintha anno MW2-ben több és szebb csillogás meg HDR effekt lett volna a játékban...
Mondjuk most felkurtam mindent Catalystban Tesszelációt meg anisot maxra stb.. így azért kicsit szebb. De még mindig mintha hiányozna a HDR nekem...
Szal elképzelhető az, hogy az NV-s kártya tudott olyan effekteket amiket most az AMD-s kártya nem tud? -
lowzor
veterán
válasz isizakhi03 #44328 üzenetére
pl
-
MODERÁTOR
Például a PhysX.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Dany007
veterán
válasz lowzor #44327 üzenetére
Először akkor tűnt fel, mikor a 2010-es NFS MW-vel játszottam APU-n. Eltűnt az eső! Vizes volt az út meg minden az okés, de nem volt eső! :S Hát mondom jólvan, ez biztos csak azért mert kis APU meg minden...
De akkor azt mondod, hogy gyakori eset, hogy bizonyos effektek nincsenek AMD-s kártyán amik NV-n igen? :S És nincs helyette más? :S
Kezdek k...ra kiábrándulni ebből az AMD-ből...Most konkrétan az MW3 kapán azért, mert az anno általam kedvelt TimeShift nevű játékban szebbek a figurák, mint az MW3-ban ami jóval újabb.
Tényleg az lesz a vége, hogy eladok mindent a p...ba a Corsair ramokon kívül és veszek egy Intel + Nv platformot. És ha megiszok még egy doboz sört az se fog érdekelni hogy mennyit bukok rajta.
Mert az okés, hogy az olcsó árért kompromisszumokat kell kötni. Elfogadom, hogy sok esetben cpu limites lehetek meg minden... Na de az, hogy kimaradnak effektek csak azért mert AMD-s kártyát vettem... Az már sok.Te amúgy micsinálsz ebben a topikban? Most esik le, hogy GTX680-ad van, meg ugye a 3570k.... Hogy kerülsz ide? Persze nem gond, mert többször segítettél, meg jó vitáztunk már párszor, szépen formáltad a tudásomat, véleményemet, csak most úgy feltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz Dany007 #44332 üzenetére
Szerintem csak apróságokat tehet hozzá a játékokhoz, ha NV-vel tolod, ami fel sem tűnne, hogyha nem látnád. Nekem maga a képi világ tetszik kicsit jobban az NV-nél, de lehet, hogy egy driver kalibrálással az AMD-vel is ellehet érni ezt. Meg ugye a szoftveres dolgok, de az már más lapra tartozik.
Nem tudom, valahogy lakó lettem a topikban
Régen rengeteg 7850-em, meg 7870-em volt, aztán sokat írtam ide. -
Flashget
félisten
-1 esőcsepp az pontosan -10K az NV árához képest
Realme GT Master Edition
-
Zsohi
őstag
válasz lowzor #44334 üzenetére
Valóban eléggé más a két kártya színvilága, ezt főleg akkor vettem észre mikor egy pár napig egy 9800GT volt a gépben. NV-val a színek élénkebbek voltak és a kép is világosabb volt, de egy óra állítgatás után sikerült elérnem azt a szintet ami NV-val volt. Szóval az égvilágon semmi különbség nincsen, az effektek eltűnése meg abszolút bullshit, de ha még se lenne az akkor .exe átnevezése és minden olyan lesz ahogy azt megtervezték.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
kovsol
titán
Nekem meg pont egy gtx650ti boost képe tiszta fakó volt a 7870 után. Szerintem függ a kijelzőtől is, de kis állítgatás után egyformára lehet hozni. Laptopomhoz pl van progi amiben több féle előre definiált színséma van, és pár kattintással mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Na ezt hiányllom a vga driverekből.
Effekt dolog meg igaz lenne, akkor a net tele lenne összehasonlító videókkal, de nincs.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
asus1
aktív tag
Egy asus r9 270x-re keresek backplate-t.
Hol lehet rá kapni? Vagy lehet egyáltalán? -
Alister71
nagyúr
A cikkek fura módon mindig arról szóltak, hogy az nV driveresen letílt 1-2 effektet, hogy meg tudja előzni a Radeonokat. Már a Crysis 1 korában botrányok voltak emiatt, hogy csal az nV, Crysis2-nél is voltak szemét húzások.
De, hogy a Radeonokkal hiányoznak effektek, ez max beteg lázálom.Alister from Hell
-
dunc
nagyúr
http://www.pcx.hu/termek/sapphire-r9-270x-2gb-ddr5-oc-dual-x-11217-01-20g-videokartya-89353
Bocs a link miatt , mi a vélemény a kártyáról?
-
kribe
őstag
Ha már mindenki Mantle-t tesztel...
Star Swarm, DX: 30.19 fps, Mantle 39.66 fps.
7870 gyári tuninggal, i7-2600k 4.2-n.(összehasonlításképp, másik gépben gtx 670-nel 33.34 fps)
BF4-et is kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Dany007
veterán
Azért az nem olyan rossz. Az a 9fps + az olyan 30%-ot jelent.
@#44348) Flashget :
A fene tudja. Mikor én rendeltem még január elején, akkor pár órával később már le is került a webshopból, mert gondolom az volt akkor az utsó. De ugyanez volt decemberben is. Elég gyorsan változnak a dolgok. Elég gyorsan frissítik a shopot.
Euró meg ide vagy oda, ha már készleten van nekik kifizették akkor az nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
ez teszt arra jó sztem,hogy amikor dx-ben leesik 5-6 fps-re és szaggat rendesen,akkor ugyanez a mantle-val 25-26 fps és nincs szaggatás,nem a csúcs vga-proci párosra van kitalálva,akinek eddig futott akadás nélkül annak ezután is jó lessz ,akinek meg szaggatott-akadt annak az a plussz 5-10-15-20 fps csodát tesz mer normálisan tud játszani
PL:
G 3220
8GB RAM
HD 7770
1366X768 HIHG
BATTLEFIELD 4 + MANTLE
32 FŐS SZERVER
ÁTLAG FPS 50-60
JÁTSZHATÓ
NEM MEGY 30 FPS ALÁpont ez a lényeg a minimum fps,ezért mondjuk nem tom ez progi is mért csak átlag fps-t ir ki mértnem min-max-átlag mint mondjuk a sniper elite benchmark,de az meg ugye nem mantle-s
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Formula-1
- Synology NAS
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le