Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz ->Raizen<- #22387 üzenetére
No azért van olyan, aki nem játszik válogatás nélkül minden high profile játékkal. Pl. én.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
HSM
félisten
válasz miresz #22382 üzenetére
Nem, a krízist +20%-al játszom, alulfeszelt, OC-zott Tahiti-LE-vel, már nincs meg a sima 7870-em. Csak anno mértem vele egy kombustort, és kíváncsi voltam, azoknál a kariknál mennyire szól bele a powertune, mert nálam mondjuk fix 925Mhz a powertune állásának függvényében lehet 89 és 73 is, és erre már csak az új karival jöttem rá... (Ez -5% illetve +3%) Majd írok erről a cikkemben, ami már majdnem kész is.
(#22379) maxxxboy: Köszi az infót! Érdekes, hogy nálad Kombustorban nincs változás, míg miresz-nél Crysis-ben is...
-
kovsol
titán
válasz Trailblazer #22404 üzenetére
Én már csak a március 12. -t várom Utána meglesz megint hosszú időre a szórakozásom.
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz miresz #22408 üzenetére
Talált Ahhoz meg tökéletes lesz a mostani gépem.
(#22410) miresz ez RTS game, semmi köze az MMO-hoz még mindig. Amúgy 1 magot használ csak így 4500Mhz körüli ivy proci és egy 7870 full hd extreme grafikára elég 4vs4 ben is tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
R3laX
addikt
Hi!
Sapphire 7850 2gb kártyát nem tudom 1050-nél tovább húzni. Próbáltam több biost, de nem rakja rá rendesen. Mindig fail. Tipp?
-
R3laX
addikt
Nem OC, de akkor is feljebb kéne mennie. Voltot engedi húzni, ramot is, de a GPU csak 1050.
-
almos94
aktív tag
válasz V.Dave #22351 üzenetére
MSAA High, 16x AA, minden más Very Highon, GPU 1050MHz, 2500K hatja a rendszert, 13.2 Catalyst, így van 20-25 fps-em, persze nyílt terepen ellenségekkel, zárt területen jobb a helyzet.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Maxxy10
addikt
crysis 3 patch részletek: [link]
-
borkarico
aktív tag
Holnap megy is vissza gariba a Sapphire 7870 Dual-X, sajna sokat nem bírt, 2 hetet ha lehetséges akkor ASUS 7870-t fogok kérni....
Ma is dobott egy BS-t + 2szer csíkozott is.
Sapphire-ban nagyott csalódtam, ha lehetséges ne vegyetek ilyen márkát mert zsákba macska az egész. legalább is a 7870nél az.
[ Szerkesztve ]
Powered by iPhone 14 Pro Max
-
R3laX
addikt
MSI AB-ben most a GPU-t 1120-ig engedi, de a Shader Clock, és a Core Voltage letiltva, hiába unlockoltam settings-ben.
-
HSM
félisten
válasz borkarico #22425 üzenetére
Én MSI-vel szívtam meg a TwinFrozr öntörvényű ventilátorműködésével, a helyette beszerzett Sapphire 7870 XT boost viszont szuper. (Ez ugye a Tahiti-LE GPU-s verzió.)
Ezekután mondd meg, mi a minőség, az a kártya úgy össze volt rakva, hogy majd megszólalt, erre el van rontva a BIOS, meg a relatíve picike ventikkel.... Helyette meg itt ez a hozzá képest tákolmány Sapphire, és sokkal jobb.Amúgy az Asus 7870-eket is dícsérik itt, főleg a V2-t.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Átírtam MSI AB-nek a cfg-jét amire szükségem lenne. Újraindítás, de így sem adja magát.
-
polgi803
őstag
7870 Giga, vagy Asus a jobb?
-
RVR400
veterán
Nem hajtotta ki azokban a játékokban, amik nem használtak elég szálat. A Cry3 meg pont jó példa rá, hogy hiába fut a húzott 7870-em 100%-on, a proci néha elvegetál, és maximum amúgy is olyan 60%-ra terhelődik. Szóval véleményem szerint így "mán kihajcsa" a durvább kártyákat is.
-
do3om
addikt
válasz borkarico #22429 üzenetére
Ahogy olvasgatom nem csak a Sapphireokkal van baj, igaz abból lényegesen többel és főleg BS, de többen is veszik.
Most ahogy látom mindenki ASUS felé húz, kíváncsi vagyok kiütközik e ott valami hiba. Mert az MSI, GIGA szintén termelt ide selejtet. A HIS kártyák is elég olcsóak érdekes hogy abból nem sok fordul meg itt. A X800XT még ma is gyűri a játékokat egy ideje már a barátnőm tesójánál, akkoriban igen jónak számított ez a márka.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Dealer95
őstag
Na lehet, hogy hamarosan még jobban fog futni a Crysis 3: [link]
-
HSM
félisten
válasz szasanyi #22430 üzenetére
Hát egyik se gond... 65K-ért vettem vatta újonann, egy 7950 legalább egy tízessel lett volna több, de ha kicsit jobban időzítem a vásárlást, még ennyi se lett volna, míg a 7950 inkább 80k környéke. Én is inkább 7950-et vettem volna, de ez sokkal jobb ár/értékben szvsz, amíg elég a 2GB vram, és szerintem FullHD-ben egy darabig még így lesz.
A másik dolog a fogyasztás... Az AMD-nek sikerült a BOOST-al a béka segge alá tolni a kártya gyári fogyasztását, de ez kitűnően orvosolható, a gyári 7870 alá sikerült mennem vele, ami az energiaigényét illeti. A többi majd kiderül a logout cikkből, aminek már az utolsó kozmetikázásait csinálom... -
polgi803
őstag
válasz csucsbicep #22438 üzenetére
Akkor Asus 7870 V2 lesz...köszi a helpet mindenkinek! Majd, ha meglesz, valaki segítene kicsit meghúzni a bajuszát Crysis 3-ra?
-
polgi803
őstag
válasz csucsbicep #22440 üzenetére
-
lowzor
veterán
Nem mondanám jobb ár-érték arányúnak. A 7950 kb 20%-al jobb c2c. +3GB vram+ 384 bit. És nem kell az egekbe emelni a feszt, hogy ugyanazt a teljesítményt elérd vele. 70 körül belehet szerezni használtan, vagy ha kuponnal veszed és azt eladod, akkor újonnan is. Meg néha elég kedvező ára van az iponon is.
-
Motaba78
addikt
válasz csucsbicep #22438 üzenetére
holnap érkezik elméletileg a giga nekem, kiderül milyen lesz, egy giga gtx460OC-1GB vált
-
addikt
-
HSM
félisten
válasz lowzor #22442 üzenetére
Mondtam, amíg elég a 2GB ram, addig él a jobb ár/érték arány. Számold ki, 20%-al gyorsabb és 60k vs 75k új ár (legalábbis az utóbbi hetekben így volt), ami 25%... Szóval valahol a holtverseny és a picit jobb ár/érték között van, és abszolút értékben nézve is ez ugye olcsóbb.
A kupon kb. átverés, egy nagyker osztogatja csak itthon, ha nem épp tőlük rendelt a kisker, lesheted a kuponod... (így járam én is, pedig akciós időben vettem a kártyát....)
Persze, ezeken az arányokon nagyban változtat, hogy éppen melyik kártyát adják olcsóbban, mint általában... -
- = Zk = -
félisten
válasz gyuribácsi88 #22445 üzenetére
\o
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
lowzor
veterán
Hol 60k a 7870XT? Amúgy egy olyan szintet, ahol már a 7870XT 1,3V-on van, szénné melegszik és szétrobbantja a villanyórát, 1000mhz-en hoz a 7950 1,1V alatt. És szinte az összesben benne van az 1150/1200 mhz, amit 1,2V körül hoznak. A nagyobb mem sávszél is ottvan.
Ha szemfüles vagy szerezhetsz kupont, pl én is szereztem, de még kupon nélkül is jobban megéri szvsz használtan, vagy ha jó áron eltudod csípni 1 boltban. -
->Raizen<-
veterán
válasz gyuribácsi88 #22445 üzenetére
Néköm is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest