Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solesz84
aktív tag
Az AMD oldalán honnan lehet letölteni a beta 6-ot, mert nekem csak az 5-öt mutatja!?
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Trailblazer
veterán
-
Solesz84
aktív tag
válasz Trailblazer #21604 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
- = Zk = -
félisten
-
Dealer95
őstag
válasz - = Zk = - #21607 üzenetére
Miért is?
#21611 bogyo112: És akkor a proci a hibás?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dealer95 #21608 üzenetére
nézd meg a két tesztet, amelyikre válaszként küldtem a posztomat.
(#21610) miresz
akkor az lehet a bibi, hogy nálam alapon megy a 7870?![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
miresz
veterán
válasz - = Zk = - #21607 üzenetére
Ennek a tesztnek édes kevés köze van a procihoz. Nálam a proci 10%-on sem megy alatta,sőt sokszor csak 1400-on.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
mert nekem 8150 van, a kolegának 8320. neki 3,5-en megy, nekem 4,2-n....
ekkora a különbség?..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mrhitoshi
veterán
Na! Utána kerestem, csak van remény a Crysis 3-nál: Medium High
Ezek már tűrhetőek is lesznek számomra.A bétában pedig úgy vettem ki, hogy messze a legjobb eredményt az SMAA algoritmus hozza, és ez a leggyorsabb is. Szóval majd egy kis trükközés árán, csak meg lesz High grafikán az 50 FPS.
A Post-Process efektek is brutális felzabálták a gépet a bétában, és alig van különbség számomra, és nem kis FPS csökkenésről beszélek. Szóval nem kell megijedni.(#21613) mrhitoshi: Micsoda ? Mivel lesz jobb, ha rövidebb a link ? Nem értelek.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
HSM
félisten
válasz Bogyó bá' #21611 üzenetére
Érdekes, nekem a Tahiti-LE-s 7870 csinál I5-ös gépben 32FPS-t alapon... Szerintem teljesen rendben volt az a 28FPS...
(#21607) - = Zk = -: Azt javaslom, máskor informálódj alaposabban, mielőtt proci-OFF lavinát indítasz meggondolatlanságból. Voltak már korábban is posztok eredményekkel, amiből világosan lejön, mire képes egy 7870 alapon, annyit, amit nálad is dobott. Amúgyse értem, mi köze lenne a procihoz egy szintetikus, scriptelt benchmarknak.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
-
Beretvás
veterán
Na fel is toltam gyors az új catalistot biztos ami biztos alapon..
-
- = Zk = -
félisten
jahogy sok a támadásra váró poszt-tigris?!... értem
a fene sem gondoltam, hogy nem alapon ment a két kártya.... pedig néztem az adatlapját, nekem nem tűnt fel módoaított érték
letöltöttem ez ta bench-et, mert tetszik. szebb, mint az előző ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mrhitoshi
veterán
válasz ->Raizen<- #21614 üzenetére
Nincs a grafikonon, de gyorsan el lehet helyezni rajta, egy gyors saccolással.
Nagyjából a GTX 570 köré helyezhető, szóval.PS4
-
HSM
félisten
válasz - = Zk = - #21619 üzenetére
Jaja, nagyon szép lett. Nekem a kedvenc benchem most a sniper elite v2, reális, pontos, nézhető, és rövid.
-
kovsol
titán
mióta nem jártam itt több mint 400hsz, BS -en kívül volt más téma is ?
(#21623) Dealer95 így jár az aki nem bírja ki MSAA nélkül xD
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
->Raizen<-
veterán
Feldobok néha témát a srácoknak hogy legyen min rágódni. Kezdett ellaposodni a topic.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz ->Raizen<- #21624 üzenetére
50K meglesz?
-
bitum3n
tag
Kicsit off.
A 7870XT-hez elég egy fsp hexa 500? A kari mellé társul egy asrock b75m dgs, i5 3470, 8 giga memo, hitachi 500gb. -
-
seederking
őstag
Hali
Off de érdekelne a véleményetek.
A következő kártyával/problémával kapcsolatban.
Egy ismerősöm vett kb 1 hete kártyát ezt : SAPPHIRE HD 5870 2G TOXIC 925MHz core and 1225MHz
és a következőket írta nekem :
"far cry 3 mal meg a assassin's creed 3(full hd ba megy) elkezd nagyon bugni a venti és bekockásodik minden és kidob asztalra,leviszem gyors tálcára és ott ahol lehet állítani a fordulatot ott jelzi hogy 70 fok felett van"
"viszont a medal of honor warfighterrel meg nem melegszik "Szerintetek mi a gond?Túlmelegszik a kártya vagy vram hiba?
köszi a segítséget. -
->Raizen<-
veterán
válasz seederking #21629 üzenetére
Újrapasztázás meg alapos kitakarítás nem árt. A bekockásodás az lehet vram probléma is.
Akkor a medallal nem kockásodik be a kép???[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
válasz ->Raizen<- #21630 üzenetére
Azt írta,hogy az rendben van.
De rákérdezek még1x.
+ nem lehet mondjuk az,hogy a medalt nem futtatja olyan magas grafikai beállitásokon,hogy a kártya "kiakadjon" tőle?[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz seederking #21631 üzenetére
A memóriákat fedő hőátadó alkalmatosságok lehet hogy nem tudják már a bordának átadni a hőt. 4870x2 kártyáknál is probléma volt a túlmelegedés és ezeket cserélve nem fagytak ki a kártyák...
Ha medal alatt nem szemetel a kép vagy régebbi egyszerűbb játékoknál akkor egyértelmű hogy túlmelegszik a vga komolyabb terhelésnél.[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Vajon a Sapphirenak a felx 70-esén is befuthat az ember BS-be?
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
seederking
őstag
válasz ->Raizen<- #21632 üzenetére
"hőátadó alkalmatosságok"-on mit értsek?Mit mondjak mit kellene cserélnie rajta?
-
->Raizen<-
veterán
válasz seederking #21635 üzenetére
Linket nem nézted meg? Azok a fehér csíkok amik a borda meg a vram chipek közötti rést töltenék ki.
Thermal pads. [link][ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz seederking #21635 üzenetére
A hővezető párna egy idő után hajlamos porrá száradni. És akkor jönnek a bajok.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz ->Raizen<- #21637 üzenetére
Én a 6870el tapasztalom ezt most, igaz eddig csak AvP Predator küldetésnél fagy be a kép, semmi másnál még játékon belül sem.
Más játéknál meg egyáltalán nem tapasztalom ezt a jelenséget.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
->Raizen<-
veterán
Crysis 3 cpu/gpu scaling: [link]
-
do3om
addikt
válasz BomiBoogie #21634 üzenetére
Olvastam.
Csak itt valahogy nem egészen úgy van mint a leírásban: csak a 7870 oc- ben található hibás.
Nem a hazugságukra vagyok kíváncsi hanem tapasztalatra (boltban-szervízben dolgozó emberek, árusok, stb)Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
kovsol
titán
válasz ->Raizen<- #21639 üzenetére
Lehet az AMD a CPU optimalizálásra ment rá és nem a VGA -ra a jelek szerint
May the Force be with you!
-
stbtamas
aktív tag
válasz Gaboman #21591 üzenetére
Simán fog menni... nekem alap 7870 OC-n ment very hight mellett, 2xSMAA beállítások mellett FHD-ban, 25-30 FPS-en. Van videóm is róla.
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz seederking #21645 üzenetére
Attól függ, ki nézi, de az esetek többségében már igen.
-
seederking
őstag
válasz BomiBoogie #21646 üzenetére
Hát én akárhogy és akármelyik játékot 30fps alatt laggosnak látok.Nem tudom,hogy kell ahoz nézni hogy ne legyen észrevehető
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz seederking #21647 üzenetére
Arra gondoltam, hogy van, aki 60 FPS alatt mindent laggosnak lát. Vagy azt állítja.
-
seederking
őstag
válasz BomiBoogie #21648 üzenetére
Jah,így már értem.
-
Arkennys
addikt
válasz stbtamas #21644 üzenetére
Kíváncsi leszek rá én is, hogy mennyire-hogy fog menni közepesebb beállításnál, 1280*1024 ben, 2x élsimítással esetleg. Bár mire nekem meglesz(megvárom míg alakul az ára, vagy akciós lesz, vagy... ) addigra lehet driverből is jön ki még erre optimalizáltabb. Egyelőre kivárásra játszok
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest