Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Egy 2GB-os 7870-hez elég-e egy Core i5-3570 alapon? Ha nem muszáj nem vennék K-s procit, nem szeretnék tuningolni, ha a sima nonK 3570 is elég hozzá, hogy 100%on dolgozzon inkább azt választanám.
fullHD főleg online játékokhoz lenne.
üdv
-
->Raizen<-
veterán
válasz werszomjas #22701 üzenetére
Bőven elég az én i5 3470-em is hozzá és OC-s 7870-em van!
-
kovsol
titán
válasz ->Raizen<- #22703 üzenetére
engem tuti zavarna ez a sok piros felirat játék közben
May the Force be with you!
-
ChromeX
addikt
válasz gyuribácsi88 #22689 üzenetére
Az para akkor most sikerült megijesztenetek ezzel Akkor azon az 5ezren nem fogok spórolni megveszem az Asus-t köszi.
-
addikt
-
Maxxy10
addikt
köszönöm mindenkinek akkor ez:[link] jobban megéri? egy amd 955 proci lenne mellette
-
borkarico
aktív tag
válasz Dealer95 #22712 üzenetére
igen aprón lehet, de nem mindenki vásáról itt aprón. Friss ropogósan a Sapphire 7870 a legolcsóbb kiskerben 57-58k körül, de mivel ez nem nagyon ajánlatos vétel, inkább marad ez
(#22715) Maxxy10: Legjobb vétel most, jó választás.
[ Szerkesztve ]
Powered by iPhone 14 Pro Max
-
borkarico
aktív tag
-
->Raizen<-
veterán
Ezen mekkorát röhögtem! Egyszer megjavulok én??!!!....... Aliens colonial marines... [link]
Ez sosem fog.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ->Raizen<- #22724 üzenetére
"Értem én a tréfát, csak nem szeretem..."
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Motaba78
addikt
válasz GeneraL_XTX #22722 üzenetére
az hogy tegnap volt 67k is, ahhoz képest jó ár.
az más kérdés, hogy nettó 46k-ba van -gtx460OC-1G ára=21000Ft-ba került a váltás.
-
VBenc
tag
Olyan kérdésem lenne hogy van egy 27"-os LED 1080p-s monitorom.
Mivel jobb rákötni a gépre? DVI vagy HDMI kábellel? Eddig VGA-val volt de bevibrált a képMondom de mondom!!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Elvileg ez a két csatlakozás kvázi egyenértékű, szerintem a DVI-t próbáld meg, mert annak a csatlakozója legalább fixen rögzíthető a VGA-ba és a monitorba is.
(#22733) emiki6 : az enyém is 55-60 fokos, de közben legalább hangosan ordít ...
Javítsd ki az adatlapodon is a VGA-dat![ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
emiki6
veterán
-
Skimaster
senior tag
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, van valakinek már HD 7870 XT-je esetleg?
Rákerestem itt, de érdemlegeset nem dobott ki.
Most vennék (Sapphire) és kíváncsiskodom..."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
seederking
őstag
válasz RetepNyaraB #22737 üzenetére
Pár napja pedig ment a "7870xt vs 7950 ár/érték/teljesítmény "vita".
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz RetepNyaraB #22737 üzenetére
Nekem az volt. Ha neked nem probléma, hogy a gyári tuningprogramjával kisebb feszen használd, mint a gyári, akkor iszonyat hálás kártya, gyors, halk, megbízható, nem fogyaszt sokat. Ha 1100 fölé akarod húzni, vagy alapfeszen használod, akkor már elég meleg, és a hangját is hallatja. Részemről ezzel az apró megkötéssel igencsak ajánlott.
Ugyanezt mondanám, ha nem hirdetnék épp egy ilyet. A hirdetésben írtam róla pár hasznos dolgot, meg lesz majd logouton is egy cikkem, aminek ez a kari a főszereplője. -
RetepNyaraB
veterán
aha köszi. Alulfeszelés jöhet, húzás csak akkor, ha nem lesz gyorsabb, mint a mostani húzva A hőfok nem érdekel, gondolom 80 fok fölé nem fog menni. A hangja már inkább; meglátjuk...
Alulfeszre valami iránymutató adat esetleg (tudom minden kártya más, blabla de pl. a VID és amire le tudtad nyomni)?
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
HSM
félisten
válasz RetepNyaraB #22740 üzenetére
Én 930/1200-at tudó 5850-ről váltotam, ez már alapon is sokkal gyorsabb.
Alulfeszelve szerintem nagyon elégedett leszel a hangjával.975Mhz 1,256V a gyári, ha ez sok, visszaveszi 925Mhz és 1,18V-ra. Így jó meleg és sokat fogyaszt. 975-ön 1,031V és 1050-en 1,081V-ra sikerült lemenni beton stabilan. Ja, és a 7870 (tuning nélküli, nálam 1050/1200Mhz) sebességét felülről hozza 850/1350-en, annak gyári fogyasztásánál kisebb fogyasztással.
Tudtommal amúgy az összesnek gyárilag 1,256V illetve 1,18V az alapfesze, gondolom, hogy a gyengébben sikerült GPU-k is működjenek.
Crysis 3-at 1050Mhz-en maxon 1600-1700rpm-es ventivel lehet rajta játszani, amit gondolom nem kell ecsetelni, milyen halk, 1800-2000 körül kezd csak megjönni a szélzaja. [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Érdekelne hogy ki hogy használja a ventilátor beállításokat a vga-n?
Felcsavartam most 60% és így a kártya még 50fok főlé sem megy.
Van aki auto-n használja? Kinek mi vált be?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Dealer95
őstag
válasz gyuribácsi88 #22742 üzenetére
Sapphire 7850 2GB Dual-X, venti auto-n.
1,225V-on 1230Mhz Crysis 3 alatt max 60fok. Már van egy pici hangja.
1,138V-on 1100Mhz, játék alatt is majdnem hangtalan, kb. 54-56fok. -
addikt
válasz Dealer95 #22743 üzenetére
Próbaképpen felcsavartam (nem játék alatt csak simán) 85% olyan hangja van mint egy porszívónak, nagyon durva
Idáig 40%-on használtam, így játék alatt sem ment 58 fok fölé, de úgy hiszem jó az auto beállítás, mert úgy legalább ha nincs igénybe véve leveszi teljesen azt hiszem olyan 25%-ra, és az jó mert nálam 0-24 megy a gép, így legalább mikor alszok nincs olyan nagy hangja.
-
férfiállat
tag
én most vettem egy ilyen szépséget http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r785wf2_2gd_hd7850_2gb_gddr5_pcie/316880
erre mikor lejön beteszem a gépbe a videokártya felpörög erre nem ad képet mondom remek másnap küldtem is vissza garancia futárral, most nem tom hogy ezek a kártyák alapból ilyenek, vagy csak én vagyok ilyen peches vagy más is járt e így ezzel a karival esetleg gyártóval?? -
addikt
válasz férfiállat #22745 üzenetére
Hát ja, én is majdnem elkövettem azt a hibát hogy visszaküldtem az ASUS kártyámat, mert nem adott képet, elvittem a gépet az ismerősömhöz, mondtam nézzen rá, 1 óra múlva csörgött rám hogy mehetek a gépért kész van
Frissíteni kellett a VADI ÚJ alaplapnak a driverét, és máris adott képet a kártya.
-
férfiállat
tag
válasz gyuribácsi88 #22746 üzenetére
jah bocsi azt elfelejtettem leírni hogy bele löktük haverom gépébe és nála se adott képet
-
plekk
tag
válasz férfiállat #22747 üzenetére
Lehet hogy azon a gépen sem volt fent a friss driver, vagy igen?
-
férfiállat
tag
-
addikt
válasz férfiállat #22749 üzenetére
Lényegtelen, mert ha visszadobják a kártyát hogy jó, akkor tudod hogy a bios-t kell frissíteni.
Ha meg van alaplapi vga is, akkor először arra dugod rá a kábelt, bios frissítés, majd az alaplapi vga letiltása, és újraindít és go, akkor már mennie kell.
De majd kiderül hogy mit nyögnek a kártyára a szervizes "szakemberek"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest