Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
Hardver Arc #16714 üzenetére
Nekem ilyenem van,és semmi bajom vele szerencsére,nem hangos,nem melegszik 65 foknál tovább:[link]
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy frankó drivert,mert már ezer éve nem frissítettem.(Keresőt használtam,és nem kell a BF4-hez) -
-
Bati0501
őstag
Köszi.
Akkor felrakom,mert még a 12.8 van fent. -
Bati0501
őstag
Srácok,gondolom már felraktátok a 13.1-et.Tényleg dob annyit,amennyit ígérnek?
Ha letöltöm,akkor mielőtt felraknám töröljem le az előzőt ugye? -
Bati0501
őstag
válasz
r3dsnake #6040 üzenetére
Ahogy a többiek is mondták,h nem jó a szellőzése.És nincs benne kábelmenedzsment.Utóbbit mondjuk meg lehet oldani kábelkötegelővel,de van,akinek az nem kell...Gondolom neked nem lenne baj,az enyémben is így van megoldva.A hűtést meg nem tudom,h mennyire lehet javítani,nagy ventikkel biztos,csak kérdés,h van-e nekik kialakítva hely és nincs is sok ventinek hely,háromnak van hely ha jól látom.Ha veszel még 2 ventit,akkor azok gondolom 1000-2000 Forintok,és ezekkel már ott vagy,mintha vettél volna egy alapból jobb házat.(fekete belső,felsőtápos-ez nem tudom h olyan-e,kábelmenedzsmentes stb...) A milyen asztali gépet vegyek topikban is szokott szó lenni a házakról,benézhetsz oda is.Ha netalántán meg CF-et akarsz,akkor meg végképp más házat kellene nézni.
-
Bati0501
őstag
válasz
ebegab92 #5727 üzenetére
Tudom,bocsi,csak az ilyen "azonnali" helyeken sose kapni választ,mert mindenki csak kérdez meg kérdez...
Még csak annyit,h miért nem jó az 5450?attiati: Nekem is ilyen van,az amelyiknek csak 1 nagy ventije van,és az előbb néztem meg,31°C-os és nem hallom a hangját,sőt még több órás BF3 utám sem.Azt nem tudom megmondani,h játék után hány fokos,mert még nem néztem,de ha érdekel-most már engem érdekel,eddig nem jutott eszembe,h megnézzem
-,akkor meg fogom nézni.A csomagba a kártyán,pár füzetként,egy CD-n és egy átalakítón kívül tényleg nincs semmi,de nekem nem is volt másra szükségem-nem mintha tudtam volna,h mi lesz a csomagba.
-
Bati0501
őstag
Bocsi az offért,de hátha megtudjátok mondani...
Netre(youtube-s full hd vedió normális lejátszására),excelre,word szóval hasonló "erőigényes" dolgokat kellene kiszolgálnia egy athlon 64 X2 4200+-nak és egy vmilyen videokártyának.Ez a régebbi procim,és ez hajtotta a 8600gt-met,ami tönkrement és e miatt lett új gépem,és a régi meg menne apának az előbb felsorolt dogokra.Az lenne a fontos,h jól le tudjon játszani egy youtube-s full hd videót.Szóval a cpu adott,és a vga amit gyorsan kinéztem az vagy a hd 5450 vagy a 6450 lenne.Sztetek elég erősek ahhoz,h normálisan lejátszanak ilyen videókat is?Sztem igen,de azért megkérdezem...
Szerk.. most,h megnéztem több gameplay-es videót vele,eldőlt a kérdés sztem... -
Bati0501
őstag
válasz
r3dsnake #5673 üzenetére
Szia!
Nekem múlt hét csütörtökön lett összerakva a gép:i3 3220+Sapphire 7770.A 3225 az IGP-ben jobb csak,és ha úgy is a dedikált vid.karit használod,akkor úgy is mindegy,így csak felesleges pénzkidobás.(persze ha azt is akarod használni,akkor nem,de gondolom nem játszanál vele meg hasonlók,arra meg a 3220-as is elég).Mert az igp és a vga nem fog összedolgozni.Lehet,h ez a legalapabb verziójú,nekem is ilyen van,de most ebben a pillanatban 27°C-os és semmilyen hangja sincs.(!)BF3 alatt is pár óra után sincs hangja.
Amúgy én is OC-t esetleg Vapor-X-et vettem volna,de úgy alakult,h ez lett belőle,de most már nem vagyok mérges miatt,és a boltban azt mondta az eladósrác,h úgy vették észre,h több OC hamar tönkremegy,nem tartósak.Ebből nem tudom mi igaz,ő ezt mondta. -
Bati0501
őstag
Köszi srácok!
Akkor biztos én írtam rosszul-hülyén,ha azt vettétek ki belőle,h vmit akarok csinálni a kártya bios-ával,mert nem,azzal nem akarok semmit se csinálni.De köszi szépen.
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Meglett az új gépem,a vidkari a Sapphire 7770 OC helyett "csak" sima változat lett...Megtudnátok mondani,h hol tudom gyorsan megnézni a driver számát?Mert nem tudom,h milyen van rajta és,h érdemes-e vmi másabbra lecserélni...
És mit ajánlotok hozzá:msi afterburner-t vagy sapphire trixxx-et?
Ja,igen,elvileg-mint minden Sapphire tulajdonos-én is kaptam egy kódot,amit beválthatok a honlapon.Az az a kód,ami a kis füzetke hátulján van?És mit jelent az,h arany nem tudom mi lennék?Érdemes kihasználni? -
Bati0501
őstag
Igen,mire az előző hsz-em végére értem,eszembe jutott,h 64bite,szóval újra kell húzni...
Igen,nem vesznek el,ha lementem őket,csak mire lementem őket...inkább mire kiválogatom őket,mert van C és D partícióm is-persze kb mindenkinek több partíciója van,de egyszer kell megcsinálni...de az is bennem van,h ki fogja-e azt az időt bírni a vga-am,míg ezeket megcsináljuk,mert működni még működik,csak a kép,amit megjelenít [ilyesmi]...Am annyi az egész lementegetés,h a külső hdd-re kivágom az adatokat? -
Bati0501
őstag
Akkor egyre kisebb az esély a sikerre,mert amd-ről intelre lesz valószínűleg a váltás...
Rákerestem,h hogyan is kell felrakni a win7-et,így nem tűnik nagyon bonyolultnak,lehet,h ha kell,akkor megpróbálom...Ahogy ennek a cikknek olvastam az elejét,a Frissítést,akkor az jutott eszembe,g az lehetséges-e,h a mostani wi7-emet csak frissítem win7-re,így nem vesznének el a progik és fájljaim...Nagy hülyeség,ezt nem lehet?
Bár ha lehetséges,akkor se lenne jó,mert a mostani 32bites helyett 64-eset kellene felrakni,h a 8 giga ne csak üljön magának,hanem dolgozzon is.Szóval a kérdés eldőlt,kell új op.rendszer. -
Bati0501
őstag
Bocsi,ha ismét nagyon offolok,de nem tudom,h hol lenne jobb megkérdezni...
Tegyük fel,h már ott tartok,h megvan minden új alkatrész(proci,alaplap,vga) és szeretném bekapcsolni a gépet.Az lenne a kérdésem,h h kellene leges legelőször bekapcsolni,dedikált vga nélkül vagy lehet azzal együtt is?Mert maradna a régi a hdd-m így azon rajta lenne még a korábbi rendszerből való driverek és minden.Hogyan lehetne letörölni a korábbi vga drivereit?A ccleaner-el le lehet?Én arra gondoltam,h legelső indításnál jobb lenne vga nélkül bekapcsolni,így csak a proci dolgozna és úgy már le lehetne törölni a felesleges dolgokat.Nagy hülyeség?Ti h csinálnátok?Akitől kérdeztem már,ő azt mondta,h újratenné az egész rendszert,de ez most nekünk nagyon bonyolult lenne,inkább azt most hanyagolnánk... -
Bati0501
őstag
Ezer köszönet!
Ez tényleg egyértelmű volt.Akkor i3 lesz.Azért gondoltam a 2120-ra,mert olcsóbb az lvy-nál,és nem sokkal gyengébb,de ~5e-el olcsóbb.A 3225-re pedig azért gondoltam,mert tényleg erősebb az igp-je.De ha nem lesz belőle haszon,akkor a 3220 lesz.Alaplapra pedig az asrock pro3 (M)-re gondoltam.Azt nem mondtam,de már van itthon 8 giga sima 1333mhz-es ram-om. -
Bati0501
őstag
Köszi szépen!
Ha jó áron lesz,akkor a vapor-x lesz a befutó,ha nem,akkor a sima oc-s.Egyébként innen a hw-ről venném a dolgokat,egy bazárostól.Egy intel i3-st vennék,de,h pontosan milyen legyen,azt még nem tudom.Mondjuk jó lenne egy i5+850,de sajna az túl drága lenne.
I3-ból a 2120,a 3220 és a 3225 között vacillálok.Ezekhez akkor az amd-ből az 5600K lenne párban pl.?Mert még nem ismerem ki magamat az amd új procijai között,nem tudom,h melyik az apu,melyik a trinity...
Szóval nem tudom,h olcsóbban gyengébb procit vegyek,vagy drágábban az erősebbet.Az a baj,h a bazárostól még nem kértem árakat,mivel nem tudom,h pontosan mikről kérjek.Ha meglennének az árak,akkor könnyebben lehetne választani,azt már tudom,h a három i3-asok árait meg fogom kérdezni,de nem tudom az adm-től melyikkel lennének párban,h azok árait is megkérdezhessem. -
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Előre is bocsi,ha már sokszor feltett kérdéseket fogok én is kérdezni.
Elromlott a 8600gt kártyám,és e miatt úgy gondoltuk,h talán jobb lenne az egész platformot lecserélni.
Vga-ra a 7770-ra gondoltam,de sztem megkérdezni Tőletek-igen,ebben a topikban-,h nvidea fronton van vmi értelmes vetélytárs?Mert én nem igazán találtam,vagy gyengébb és olcsóbb vagy vmivel erősebb és drágább van a zöldeknél,mint a pirosaknál.
A 7770 belül is Sapphire-re gondoltam,de azt nem tudom,h azon belül melyik legyen.Először azt hittem,h nem annyira érdemes az Oc-ért többet adni,mert csak egy pár csúszka és a sima is ugyan ott van-ilyeneket olvastam régebben más kártyáknál,de most itt olyat olvastam,h más bios is van rajtuk,úgyhogy inkább legyen az oc-s.De pont most beszéltetek az oc-ről és a vapor-x oc-ről is.Melyik a jobb?Pár mhz előnye van egyszer az egyiknek,egyszer a másiknak.Melyiknek jobb a hűtése,melyik csendesebb?Olyat is szeretnék kérdezni,ami már nem tartozik ide,de sztem tudnátok elég sokat segíteni.
Nem tudom eldönteni,h intel vagy amd legyen.Inkább az intel felé húzok,de nem tudom biztosra,h ha beteszek egy vga-t,pl egy 7770-et egy mostani amd proci mellé,akkor együtt fognak-e dolgozni a vga-"k" vagy sem.Magyarul erősíti-e a cpu-ban lévő vga a dedikált kártyát vagy sem?Úgy hallom,h inkább nem,de nem vagyok benne teljesen biztos.
Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest