Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Baryka007 addikt válasz  DonDennis

üzenetére DonDennis

üzenetéreHello én az ASUS -t ajánlani tudom ugyan nincs 6990 em hanem 2008 ban vettem egy EAH4850 1Gb ot de agyon húzva 780mhz -n kotyog (alap órajel 625) és hiba nélkül megy plusz vizes hűtésem van 60 fok föl nem megy  Asust csak ajánlani tudom sajnos gigabytről nem tudok mondani semmit mert még nem volt olyanom de nem hallottam azokról se rosszat! Asust csak ajánlani tudom sajnos gigabytről nem tudok mondani semmit mert még nem volt olyanom de nem hallottam azokról se rosszat! 
- 

zack nagyúr válasz  DonDennis

üzenetére DonDennis

üzenetéreÉn az Asus-t venném drágábban. Egy 6990-et nem fél évre veszel, és fontos a minőség. 
 A VTX a Sapphire kissé "elolcsózott" változata, azért is nyomott az ára a többi gyártóhoz képest. Nem ajánlom, pont ezért. A Sapphire elvileg az első számú gyártó, de mint itt is, mindenhol vannak hibás példányok. Amióta AMD-m van, ha tehetem Sapphire-t veszek, és még sosem csalódtam. Most 6950 CrossFire ami Sapphire, előtte 4870 X2 ami Sapphire, és korábban is sok Sapphire kártyám volt. Egyikkel sem volt soha semmi gond.
 Te valószínű kifogtad, de egy Asus kártyával nem járnál rosszul az biztos. Igazából volt nem túl régen 6990 a PH-n ami Asus volt és ment vissza gariba. Előfordulnak gyártótól függetlenül is hibák, de a VTX-ről lebeszélnélek. 
- 

Atos23 senior tag válasz  DonDennis

üzenetére DonDennis

üzenetéreHa meri vallalni a 3 ev garit, akkor valoszinuleg bizik a sajat termekeben. Ha 1-2 eves garos cucc, ne vedd meg sztem. A Sapphireok eddig nekem is mind meghaltak, egy sem elte tul jelentosen a garanciat, pedig minden tuning nelkul, tobbnyire netezos gepben mentek. Ezert van arra is csak 2 ev gar  
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Asust csak ajánlani tudom sajnos gigabytről nem tudok mondani semmit mert még nem volt olyanom de nem hallottam azokról se rosszat!
 Asust csak ajánlani tudom sajnos gigabytről nem tudok mondani semmit mert még nem volt olyanom de nem hallottam azokról se rosszat!