Hirdetés
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
MontyCrew
üzenetére
Nekem a Sapphire HD 5870-em kockázott,feltettem egy másik win7-et és utána jó lett.
Más gépében is rossz volt, igaz ott nem volt windows reinstall.Azért futtass egy video memory test-et hogy kizárd a memóriahibát.
Még annyi, hogy a legújabb biost átírtam és úgy flasheltem.
-
princeblade
tag
válasz
MontyCrew
üzenetére
Bocsi, elnéztem!! Hát utána olvasgattam egy kicsit, elvileg néhány 5800-as szériabeli modell tényleg produkált hasonló szimptómákat, ezt az ati is felvállalta, de javítást ígértek ennek orvoslására! Ám ha ez előfordult akkor az előző tulajnak is észre kellett volna vennie. Másrészt a nyár közeledtével, ugye a vga hőfoka is emelkedik, még ezt lehetne ellenőrizni! A harmadik variáció, ténylegesen a memória modulok haldoklása okozhat ilyesféle fennakadásokat! Szürke háttér színes csíkok mellett nem jelentkezett?
-
princeblade
tag
válasz
MontyCrew
üzenetére
Akkor próbálj meg szerintem egy régebbi driver verzió feltelepíteni, vagy egy kicsit degradáld a kártya beállításait, ésha valamit javít a dolgon! Milyen vga-d van most? Gondolom nincs elfekvőben egy pót grafikus komponens amivel ki tudnál zárni minden más jellegű problémát

-
Dj Dekko!
őstag
válasz
MontyCrew
üzenetére
Jó eredmény.
Nekem is ennyit fut a HD 5850 esem, egy core2duo e8400 (4.35 Ghz)-el.
Vantagéban szerintem már azért érezhetően lemaradna a *kis 5830 as, bár azokon az órajeleken nem biztos. Kíváncsian várjuk!

#17952) Cybertrone Törj a csúcsra, ne aprozd el gtx 580 assal...
6990 est a gépbe, 1 hónapot vársz rá..sporolsz!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nvidiások majd csak csorgatni fogják a nyálukat utána!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)