- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
MontyCrew #28369 üzenetére
Nekem a Sapphire HD 5870-em kockázott,feltettem egy másik win7-et és utána jó lett.
Más gépében is rossz volt, igaz ott nem volt windows reinstall.Azért futtass egy video memory test-et hogy kizárd a memóriahibát.
Még annyi, hogy a legújabb biost átírtam és úgy flasheltem.
-
princeblade
tag
válasz
MontyCrew #28369 üzenetére
Bocsi, elnéztem!! Hát utána olvasgattam egy kicsit, elvileg néhány 5800-as szériabeli modell tényleg produkált hasonló szimptómákat, ezt az ati is felvállalta, de javítást ígértek ennek orvoslására! Ám ha ez előfordult akkor az előző tulajnak is észre kellett volna vennie. Másrészt a nyár közeledtével, ugye a vga hőfoka is emelkedik, még ezt lehetne ellenőrizni! A harmadik variáció, ténylegesen a memória modulok haldoklása okozhat ilyesféle fennakadásokat! Szürke háttér színes csíkok mellett nem jelentkezett?
-
princeblade
tag
válasz
MontyCrew #28362 üzenetére
Akkor próbálj meg szerintem egy régebbi driver verzió feltelepíteni, vagy egy kicsit degradáld a kártya beállításait, ésha valamit javít a dolgon! Milyen vga-d van most? Gondolom nincs elfekvőben egy pót grafikus komponens amivel ki tudnál zárni minden más jellegű problémát
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
MontyCrew #18010 üzenetére
Jó eredmény.
Nekem is ennyit fut a HD 5850 esem, egy core2duo e8400 (4.35 Ghz)-el.
Vantagéban szerintem már azért érezhetően lemaradna a *kis 5830 as, bár azokon az órajeleken nem biztos. Kíváncsian várjuk!#17952) Cybertrone Törj a csúcsra, ne aprozd el gtx 580 assal...
6990 est a gépbe, 1 hónapot vársz rá..sporolsz!
Nvidiások majd csak csorgatni fogják a nyálukat utána!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest