Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
gabee1987 #9315 üzenetére
nekem pár napja volt ez a hiba: letöltöttem a Driver Sweepert, meg a legújabb drivert->reset->csökkentett mód->driver sweeperrel driver le, aztán újraindítottam, felraktam a drivert, és örültem, mert jó volt
írtad, hogy próbáltad több driverrel, de próbáld meg így, hátha
-
-
Tody56
aktív tag
válasz
gabee1987 #9095 üzenetére
Én kíváncsiságból próbáltam 5850-et + 5770-et cfX-be, den nem sikerült érthető oknál fogva összehozni. Pedig ugye azért az közelebb van egymáshoz típusban.
Pedig jól néztek ki együtt.
2 hétig volt nálam egy + 5850-is, de egyszerűen nem volt időm foglalkozni a géppel.Pedig azzal már lehetett volna markozni rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest