- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
-
voodoo98
addikt
Igen, nekem is fura. GPU-Z 10.3-at ír, a CCC pedig 8.66-ot, ami még valami tavalyi driver (szeptember).
PCI-X sebességel nincs gondod, az X16-on fut rendben!
Valahogy le kéne írtani a teljes ATI driver-t (esetleg driver cleanerrel, bár én ilyesmit nem használok) és feltenni valamelyik 10.3 (10.3 WHQL vagy 10.3a) drivert.Szerk.: Igen! csak a catalyst új!
Teljes 10.3 drivert tedd fel, ne csak a catalystot! -
voodoo98
addikt
hi,
- XP-s dolgot megértem, bár én ezt használom.
- PCI-X sebességet tényleg nézd meg fontos lehet
küldj egy screenshotot a gpu-zről. Volt itt nem rég egy ilyen probléma, h X1-esként ment a kari.
- esetleg MSI Afterburnerrel adj neki egy kicsit nagyobb feszültséget (mondjuk 1.1V-ot), akkor szokott ilyen problema lenni, amikor kevés neki a volt.(Nekem is tök ugyanilyen karim van. )
-
voodoo98
addikt
Szia,
1. BIOS-ban load optimize default és úgy próbáld meg, ha megy, akkor utána húzd fel a procit a korábbi szintre (gondolom húzod a cpu-t, ilyen karihoz nem árt, sőt ajánlott)
2. HW hiba lehetséges. Nézd meg a karid egy másik gépben. (bár szerintem inkább SW-es)
3. Nézz meg egy másik (akármilyen,de lehetőleg 5xxx-es) karit a te gépedben.
4. Esetleg lehetséges, h kevés a táp, bár 550-es, de még is. (Más ágra próbáld kötni a vkari két táp bemenetét, stb.)
Nekem volt olyan, h egy 650-es Thermaltake táp nem vitt el 2 db 4890et úgy, h a quad proci húzva volt. visszavette alapra a cput. Ezzel szemben az én 500W-os chieftekem elvitte proci húzással, meg a 2 karival a crysis benchmarkot. (BFBC2 már nem ment mondjuk, a táp pont határon volt)
5. xp alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest