- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
superTibcsi #8137 üzenetére
szerintem nem lesz gond vele még jó ideig, maximum nem viszi majd a crysis2-t maxon, vagy majd valami későbbi játéknál kevés lehet, de én szerintem elég erős....esetleg egy jobb driver még segíthet is, ahogyan azt más is mondta
de szerintem jobban jársz azzal, ha most 5850et veszel, és majd jövőre -ha kell- lecseréled egy 5870re, vagy valami új kártyára, addigra már fermi is lesz talán
persze, ha jó áron lenne egy 5870 érdemes lehet elgondolkozni...amúgy szerintem nem zavaró, ha nincs AA, de ez megint emberfüggő...meg amúgysem szoktam játékközben éleket nézegetni, hacsak nem valami autózás vagy hasonló van, ahol nem én irányítok
-
omikron23
senior tag
válasz
superTibcsi #8137 üzenetére
Értem én, csak hát ugye, megaztán persze....
Szerintem tuti nem lesz gond vele, van még a kártyákban tartalék, csak végre megfelelő driver kellene, és mindenki boldog lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest