Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hello.
Hát biosba megnöveltem a feszt most kb 3.2 ön döcög a proci.
Viszont a dirt-be semmi változás. Egyszerűen nem tudom, hogy mitől ilyen lassú, de így van más játéknál is...
Kerestem biosban a pciexpress sebességét, de csak valami olyat találtam hogy 2x és 4x es vagy auto, de a neve a beállításnak valami pcie x16 ...
ccc-vel kapcsolatban (ha a catalystra gondolsz semmit nemállítottam)
A legújabb Win7 van fent(feb 2010 om), mivel szűz winchesterre raktam a windowst.(alapból ott kezdődtek a gondok, hogy mikor először beraktam a gépbe a vga-t túlfesz miatt elromlott mind két vinyóm, valamint a dvd íróm és a billentyűzet+egerem. Viszont se a tápnak nem lett baja(feszültséget mértem) se láthatóan másnak. De ez nemjelenti azt, hogy így is van. Procival sztem semmi gond, mert az jólüzemel valamint a 4giga rammal se, viszont alaplap vagy a vga még lehet necces )
Ha bárkinek bármi ötlete van, vagy megtudja mondani, hogy Asus P5B Deluxe-ban hol van a biosban a pci express sebességbeállítás, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Spórolós topik
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- További aktív témák...
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi