Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hello.
Hát biosba megnöveltem a feszt most kb 3.2 ön döcög a proci.
Viszont a dirt-be semmi változás. Egyszerűen nem tudom, hogy mitől ilyen lassú, de így van más játéknál is...
Kerestem biosban a pciexpress sebességét, de csak valami olyat találtam hogy 2x és 4x es vagy auto, de a neve a beállításnak valami pcie x16 ...
ccc-vel kapcsolatban (ha a catalystra gondolsz semmit nemállítottam)
A legújabb Win7 van fent(feb 2010 om), mivel szűz winchesterre raktam a windowst.(alapból ott kezdődtek a gondok, hogy mikor először beraktam a gépbe a vga-t túlfesz miatt elromlott mind két vinyóm, valamint a dvd íróm és a billentyűzet+egerem. Viszont se a tápnak nem lett baja(feszültséget mértem) se láthatóan másnak. De ez nemjelenti azt, hogy így is van. Procival sztem semmi gond, mert az jólüzemel valamint a 4giga rammal se, viszont alaplap vagy a vga még lehet necces )
Ha bárkinek bármi ötlete van, vagy megtudja mondani, hogy Asus P5B Deluxe-ban hol van a biosban a pci express sebességbeállítás, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest