Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Hát igazad lehet, de én már nem lepődnék meg semmin....
Nem kicsit vagyok szkeptikus....
A fene sem tudja, hogy megy ez (meg sok minden más) a háttérben....AMATŐR:
Hát ez igaz! Gari nélkül eddig csak memóriát mertem venni.... Pontosabban arra is van gari, csak gyártó... Jobban szeretem én is ha van itthoni kiskerbe szoló garancialevél...
Még egy hetet kell várnom, szóval addig már nem sok időm lesz ezen rágodni.... Ha lehet kapni én is veszek egy 5870-et, vagy egy 5970-et... Ez még függ a "kedvemtől"
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Torrent meghívó kunyeráló
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A fene sem tudja, hogy megy ez (meg sok minden más) a háttérben....
Hát ez igaz! Gari nélkül eddig csak memóriát mertem venni.... Pontosabban arra is van gari, csak gyártó... Jobban szeretem én is ha van itthoni kiskerbe szoló garancialevél...