- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
No igen, driver frissítése nem oldotta meg
Én fölvettem a CD-projektel a kapcsolatot, elvégre nem azért vettem eredeti játékot meg ilyen drága vga-t hogy ne tudjam használni!
Nagyon segítőkészek a Cd-projektnél:
Ezt írtam nekik: "
Tiszelt CD PRojekt!
Sikerült hozzájutnom egy Sapphire HD 5870 videókártyához, mióta ez a kártya van a gépben, játék közben a karakterekből villogó lándzsaszerű pixelhibák láthatók, csak ennél a játéknál tapasztalom a hibát, próbálkoztam driverek frissítésével, másik windows oprációsrendszer használtával, de nem tapasztaltam javulást. Adok egy linket, mivel külföldi fórumokon is foglalkoznak a hiábval, de még nem szültettt megoldás:
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?p=1351780
Nálam is pont így néz ki a játék.
Mivel nem találtam még semmi megoldást, önöket kérném, hogy foglalkozzanak a problémával!"Válasz:
"Problémáját továbbítottam a fejlesztők felé, remélhetőleg a következő ati catalyst vagy witcher patch elhárítja ezt a hibát. Esetleg javasolnám az ati control centerben való beállításokkal való variálást. Egyenként húzni kellene a csúszkákat a teljesítmény felé és minden változás után tegyünk egy próbát.
Üdv
CD Projekt Support"
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest