Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Zoo123
üzenetére
Köszi! GPU-Z-t most telepítettem, nekem 3 hőfokot mutat:
GPU temp #1, #2, #3, de mivel majdnem tök egyformák a hőfokok, így nehezen tudom elhinni, hogy bármelyik a VRM lenne.A memóriától annyira nem félek, de a VRM hűtés hiánya aggasztó. Amúgy keveset játszom, nem izgat túlságosan, csak kíváncsi voltam, mikor megvettem, hogy mit tud. A Catalystban beállítható maximumoknál (775MHz és 1125MHz) már pár perc után megfeküdt, tehát szó sem volt semmi extrém tuningról. Előtte egy Sapphire 4830-am volt, azt ész nélkül lehetett húzni, úgy, hogy pár hét után a BIOS-át is átírva, az egész életét (3 év) így töltötte nálam, ráadásul hűvösebb és jóval csöndesebb volt, mint most ez alapon. (Magyarul mindenféle driver és segédprogram nélkül húzva ébredt) Ja, és természetesen hibátlan állapotban adtam el.
Érdekes, hogy az 5850 a GPU húzását nem bírja, a memória nyugodtan mehet(ett) 1125-ön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB GDDR6
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest