Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz Speed® #25848 üzenetére

VRM alig volt meleg rajta 30.perc FurMark Exreme burning alatt! Játék alatt meg éppen hogy langyosak De engem is izgatott a dolog és tettem rájuk akkora bordát hogy éppen hogy elfért a gyári hűtő alatt és 1.MHz el se ment többet akkor se a GPU nálam alap feszen(ami ugye itt TF2 nél ~1,20.v) 810.MHz volt a vége és sz@rrá feszelve(1,35.v) se ment sokkal többet ~840 nél vége volt mint a botnak! ramok úgyszintén anti tuningosak voltak rajta 1100 nál már néha hibáztak! stabilan ~1070 körül vitték csak!

sajnos ezek az MSi kártyák (amiket saját maguk terveznek) mind ilyen FOS! :O az 5770 HAWK (ami 57xx szériában a TF2 nek felel meg) azok is mind ilyen vackok!

amire te gondolsz(SSC kockák) azok nem másak mint sima MEZEI ferit magos tekercsek! nem stab kockák! és oltári szépen tudnak nyekeregni-csikorogni (terhelés alatt) engem a sírba kergetett!

Én azt mondom Ati kariból kizárólag REFERENCIA kártyát érdemes venni (ezidáig mindég ezek voltak a leg-tuningosabbak és alap feszen is ezek mennek a legjobban! fesz emelésnél is változatlan sokkal kevesebb fesz el mennek ugyan olyan órajelet mint a nem ref nyákos karik!)

Új hozzászólás Aktív témák