- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
csabika0001 #22610 üzenetére
Procilimit MINDIG attól függ, milyen játékkal. Szerintem igencsak több játékhoz untig elég a procid két 5830 alá, mint amikhez kevés.
A bulddozer amúgy nagyon ígéretesnek tűnik nekem is, remélem beletalálnak az AMD-s arcok. Mindenesetre az ötlet jó, reméljük a megvalósítás sem hagy majd maga után kívánnivalót.
Vantage-nél meg ha nem akarod a proci nagyon beleszóljon, akkor csak a GPU-score-t nézd és már jó is vagy. Az Intel CPU-kon a HT dob nagyon sokat, mert nagyban javítja a páthuzamos végrehajtási képességüket, de "valós" játékoknál jelenleg sokkal inkább hátrány a HT, mint előny, nekem azóta ki van kapcsolva, mióta csak megvan a procim, pedig nem épp friss vétel.
Csak viszonyításképp, HT val 4Ghz-en 24 000 pont körül a CPU score, HT nélkül 16 000 körül. Játékban meg pont hogy a HT OFF vált be. Ellenben az összpontszámot szépen megdobja a HT miatti magas CPU-pont, de a valóságban nem ezt érezni. -
Gerisz
addikt
válasz
csabika0001 #22610 üzenetére
Ez nem igaz. Nekem az 5850 CF is majdnem dupla teljesítményt hoz mint egy darab.
Vantage-ből nem kell messzemenőeket következtetni, az Intel mindig sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest