Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giot

addikt

válasz Cybertrone #18598 üzenetére

Engedd meg hogy lereagáljam.
    Kicsit távolabbról szemlélve a dolgokat. Kicsit bővebben kifejtve, amit gondolok erről a témáról.
    Tudjuk azt hogy architekturális váltás volt most az AMD-nél. Hasonló volumenű mint az nVidiánál a tavalyi év első felében. Kicsit le is mattult őle az nV. Nem úgy jött össze az új felépítés ahogy azt tervezték. Emiatt mindenfélét mondtak hogy háát már a PC-és piac nem is olyan fontos meg ilyenek. Amin azért csodálkoztam. De a lényeg kibekkeltek több mint fél évet egy olyan GPU-val ami nem is igazán a Gamer piacra készült. Emellett időt szereztek, és tovább fejlesztették az új architektúrát. És valóban összehoztak második nekifutásra olyat ami előtt le a kalappal.
    Ezen most az AMD is átesik. Új archiektúra (69XX), amit ráadásul 32nm-e terveztek, átgyúrták 40nm-e. Mondhatjuk azt hogy nem is sikerült rosszul, pontosabban az nV-hez képest jobban sikerült a váltás. Igaz az 58XX sorozat után többet vártunk a Radeon-tól. Legalábbis én igen. De lássuk be most cseréltek le egy több éves, nagyon jól bevált. architektúrát. Most itt az ideje optimalizálni az új GPU-t, ahogy azt a zöldek is megtették, a tavalyi évben a Fermi-vel. Ha hozzák a kötelezőt a Pirosak, nem lesz gond.
    És megint nem csak az nV után szaladnak teljesítményben. Ahogy azt most teszik a felsőházban. Igaz a középkategóriában tudják tartania jobb ár/érték mutatót. De ne feledjük a Barts GPU még az előző architektúra utolsó szülötte.
    A következő évek a Cayman GPU-ra illetve az újabb verzióira várnak
    Remélem lesz ez is olyan sikeres mint az előző volt.

• HSM

félisten

válasz Cybertrone #18598 üzenetére

Nekem soha egyetlen játék se adott annyi élvezetes játékkal töltött időt, mint a GTA4 és kiegészítői, gépigény ide vagy oda. CSak emiatt vettem anno 4890-et, de nem bántam meg. :))

A Crysis2 gépigényes hír tényleg lehet, hogy kacsa, most hogy jobban megnéztem... Ennyire pletyka híreket minek adnak be nagybetűs főoldalas hírnek? Elég gáz.... :(( Ha az ember csak átfut rajta, teljesen félreinformálódik... :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés