- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18598 üzenetére
Engedd meg hogy lereagáljam.
Kicsit távolabbról szemlélve a dolgokat. Kicsit bővebben kifejtve, amit gondolok erről a témáról.
Tudjuk azt hogy architekturális váltás volt most az AMD-nél. Hasonló volumenű mint az nVidiánál a tavalyi év első felében. Kicsit le is mattult őle az nV. Nem úgy jött össze az új felépítés ahogy azt tervezték. Emiatt mindenfélét mondtak hogy háát már a PC-és piac nem is olyan fontos meg ilyenek. Amin azért csodálkoztam. De a lényeg kibekkeltek több mint fél évet egy olyan GPU-val ami nem is igazán a Gamer piacra készült. Emellett időt szereztek, és tovább fejlesztették az új architektúrát. És valóban összehoztak második nekifutásra olyat ami előtt le a kalappal.
Ezen most az AMD is átesik. Új archiektúra (69XX), amit ráadásul 32nm-e terveztek, átgyúrták 40nm-e. Mondhatjuk azt hogy nem is sikerült rosszul, pontosabban az nV-hez képest jobban sikerült a váltás. Igaz az 58XX sorozat után többet vártunk a Radeon-tól. Legalábbis én igen. De lássuk be most cseréltek le egy több éves, nagyon jól bevált. architektúrát. Most itt az ideje optimalizálni az új GPU-t, ahogy azt a zöldek is megtették, a tavalyi évben a Fermi-vel. Ha hozzák a kötelezőt a Pirosak, nem lesz gond.
És megint nem csak az nV után szaladnak teljesítményben. Ahogy azt most teszik a felsőházban. Igaz a középkategóriában tudják tartania jobb ár/érték mutatót. De ne feledjük a Barts GPU még az előző architektúra utolsó szülötte.
A következő évek a Cayman GPU-ra illetve az újabb verzióira várnak
Remélem lesz ez is olyan sikeres mint az előző volt. -
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #18598 üzenetére
Nekem soha egyetlen játék se adott annyi élvezetes játékkal töltött időt, mint a GTA4 és kiegészítői, gépigény ide vagy oda. CSak emiatt vettem anno 4890-et, de nem bántam meg.
A Crysis2 gépigényes hír tényleg lehet, hogy kacsa, most hogy jobban megnéztem... Ennyire pletyka híreket minek adnak be nagybetűs főoldalas hírnek? Elég gáz....
Ha az ember csak átfut rajta, teljesen félreinformálódik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Második bétánál jár a One UI 8
- PlayStation 5
- Óra topik
- Autós topik
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest