Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Köszi ez végre részletesen ki tér eggyes problémákra.Amúgy az fps nekem sem ment 30alá ami jónak tűnik,de sajnos vannak olyan problémák a játékban ami elég idegesítő.Megyek a kocsival és elkezd rángatin a játék mintha lagólna vagy mi a csuda erre a szak kifejezés.Többször észre vettem,hogy mikor fordulok beszaggat mint az atom utána megy tovább normálisan.A karimon 2gb memória csücsül a többit meg a profilomba látni fogod.A lagolásos hiba a Stalkernél is volt,de az SSD megoldotta nagyjából mivel 1-2pillanat van még benne mikor be belagolgat.Sajnos a GTA 4 enginje eléggé gép igényes mivel a fizikát amit valljuk be tényleg jól sikerültek a proci számolja,és sajnos itt a különbség mivel ugyan azt a korlátot amit ki maxoltak boxon nem fogja vinni annyira a pc procija mint ahogyan kéne.Persze tele tömték minden jóval a játékot amit fentebb is le írtam,és kéri is rendesen utána a vramot,de ha proci limitbe ütközik az ember nem tud mit csinálni mivel konzolra készítették az engint és a proci soha sem fogja azt a teljesítményt szolgálni mint a boxokon talán majd egyszer.Ha minél jobban ki maxolom akkor annál messzebb látok el,és az emberek is többen lesznek ezzel a fizika és az MI is meg fog nőni ezért még rá tesz egy lapáttal.A Quad és a Core i 7 minimál fps-e között sok különbség van vagy proci húzás esetében ezt lehet e csökkenteni mivel ahhoz sajnos nincs viszonyítási alapom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest