Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz CptMisi #13795 üzenetére

Sajnos nem az első vagyok és nem is az utolsó :(( .Szerintem már lehet proci +lap+vinyó+ddr ram tipús hoz kötött ez az egész bohócság mert ez kellemetlen ilyen tudású gépnél az átlag FPS is nézve nomeg az árát is ,sajna ilyen kis szar lagok teszik tönkre a játszhatóságot,rengeteget ront az élményen.A King Arthur is fagy hegyekben ,C++,meg launcher,exe vel is, és ott is majdnem minden eredeti tulajnál megvan még ha ritkán csinálná, nem majdnem minden csata után mikor a térképre visszatöltene.Elég szar mikor fél órát stratégiázok egy csatán aztán nyerek ,én vesztek a végére pl:10db embert míg az ellen 400db embert, volt rá példa aztán mikor a térképre visszatöltene mert miért ne lehetne elmenteni csata közben :F Töltés közben kifagyott C++ meg luncher. retek exe re hivatkozva utána vissza a játékba és kezdhettem újra és a jó arányom már szarabb lett jóval meg az a sok fél óra is amit elkúrt.. vele.Szerintem ott a védelemmel van a gond mert a virágbolti verzió jól megy állítólag aztán még vegyek eredetit vicc habár oszlanak e téren a vélemények igaz Gamestar - os játék nem nagy pénz az újságot meg élvezem már azért megérte a pénzét,de a rajta lévő játékért egy fillért nem adnék persze ha nem lenne vele gondom mert a sztori nagyon jó meg még nagyon sok minden.Azért vannak kivételek amire igenis áldozok ,de mindig is maximalista voltam ezen a téren ezért jól meg válogatom mit veszek mert ki nem szeretne új HD6xxx-HD7XXX szériát :)

Új hozzászólás Aktív témák