Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiPit
tag
Na kiderült hogy 17,5 szorzót bír alap feszen...18on már be se indult...akkor jöhet a memoria emelés.... szóval ezek szerint arra figyeljek hogy 3.5Ghz ne lépjem át alap feszen ha az fsb állítom..?
[ Szerkesztve ]
Üdv
-
HarryPotter
őstag
válasz Oliverda #3490 üzenetére
bus interface javítva, eredmény is:
iszonyatos erő van ebben a phenom II-ben.
Slett, jó kis proci ez, powered by subaruwrc & myself
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
Oliverda
félisten
válasz HarryPotter #3506 üzenetére
Ez még mindig PCI-E 1.0 de legalább már x16.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
jones965
Modder
Kellene még egy kicsit noszogatni azt a procit, biztos van még benne tartalék.
-
-
subaruwrc
félisten
nah zsír. 204-es rfclk-t is elbír ezen a feszen. overdrive rulez
-
slett27
addikt
Tudom, hogy jó. Csak én Q6600-ról váltottam.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
CHIPman
nagyúr
válasz subaruwrc #3512 üzenetére
Nincs véletlenül módotok egy jól hajtható, bekapcsolható 4. magos, tuningolt 720BE-vel elvégezni ugyanezt a tesztet?
Amúgy miért nem viszitek feljebb a procit? Muszáj, hogy legyen benne még kakaó... 3.8-4GHzet bírnia kéne...hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Oliverda
félisten
válasz HarryPotter #3511 üzenetére
Ehh...DFI...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
nagyúr
sziasztok.
egy kis segitséget szeretnék kérni.
AMD gépet fejlesztő barátomnak.melyik procit javasoljátok ?
ime a jelöltek:
9950 BE
Phenom II 720 BE
Phenom II 810főleg játékhoz fog neki kelleni.
ezt figyelmebe véve kérnék tanácsokat.még annyit,hogy ezek közül a deszkák közül fog választani:
770 DS3
770 UD3
790GP DS4H
790X DS4melyikbe illenek jobban ezek a procik ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
bnss
veterán
válasz akoska07 #3521 üzenetére
Játékhoz elegendő a 720 BE (tuningban pláne), ha "olcsón" akarja megúszni az alaplapot, akkor a 770-UD3-at vegye meg. Ha komolyabb lapra vágyik, akkor a 790GP sem lenne rossz választás, csak egy kissé elszállt az ára. A 790X-DS4 helyett már az újabb verziójút venném, a 790X-UD4-et.
Mindegyikben elmennek, az a kérdés, hogy szüksége van-e a plusz szolgáltatásokra, ill. mennyi pénzt szán az alaplapra.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
nagyúr
most ujitja a cuccot ,ugy,hogy egy jódarabig kitartson.
van most keret,ezért került szóba a DS4 is.tehát akkor azt mondod elég egy 720 a Ati 4870 kihajtásához ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
bnss
veterán
válasz akoska07 #3523 üzenetére
Ha nem kell neki IGP - ami néha jól jöhet -, akkor a 790X-UD4 elég jó választás, hajtanak benne itt a PH!-n kollégák 720 BE-t elég szép órajeleken - nézz be a 7xx topicba. Ez a "VGA kihajtós" téma nem az én asztalom, legtöbb "szakértő" azonnal rávágja, hogy kevés a processzor, amikor még azt sem tudja, hogy milyen felbontáson, milyen minőségben használná az adott alkalmazást az érdeklődő.
Visszakanyarodva a kérdésre, a 720 BE tuningolva könnyedén hozza az Intel oldalon "etalon" 8x00 széria teljesítményét, remélem ezzel sikerült közelíteni a válasz felé.
Jó darabig kitartson? Ha nem sürgős a váltás, én megvárnám az AM3-as alaplapokat, aztán valamikor a nyár eleje felé bevásárolnék - hacsak nem romlik tovább a gazdasági helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
mi az az IGP ?
erősen cod4 cod5 -t nyomja,Clan Base,meg minden.szóval kell neki az FPS.
ezért kellene olyan proci ami megküldi rendesen a vga-t.
viszont ő nem fog proci-vga-t tuningolni,nála minden alapon megy.
ezért kellene vmi erős párositás a vga alá.
sztem 790-es deszka lesz,már csak az a kérdés melyik proci legyen.várni már nem akar,pedig mondtam neki én is.
most hónap elején bevásárol.[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz akoska07 #3526 üzenetére
Az integrált VGA-ra gondoltam IGP címszó alatt. Pedig ha már 720 BE-t vesz, akkor nagy hiba lenne nem tuningolni, ami csak a szorzó megemelését jelentené. Így biztosan lenne elég FPS - bár az igényeit nem ismerem.
Te fogod összerakni a PC-t? Ha igen, akkor a tuning kérdés meg van oldva - gondolom én.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
megint tanultam vmit
sajna nem én fogom összerakni neki.
csak nem ismersz vhonnan ?
biztosan megrántanám a procit és a vga-t is.én is azt mondtam neki, vétek nem tuningolni a procit,akár csak alapfeszen is
ugy hogy nem nyul semmihez a biosban,csak szorzót emel.[ Szerkesztve ]
-
HarryPotter
őstag
A Phenom II OC lista hol tekinthető meg?
Továbbá: Prime nélküli cpuz valid eredmény elegendő a bekerüléshez (bocsánat, olvastam a szabályokat, de nem teljesen egyértelmű, hogy mindenképppen kell-e a prime).
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
FRENK1988
veterán
Helló Phenom fanok.
Gépújitás előtt állok és haveromnak is én löktem össze egy AMD-s rendszert. Megtetszett. Igy nekem is megfordult a fejemben h ezt raknám össze.
1 Phenom II 940 BE lenne az áldozat 2x1 GB (kezdésnek) Rammal.
De az lenne a kérdésem h pl:Ipon-ban és a PCX-ben kapható proci az AM3-as? Vagyis ha veszek hozzá egy AM2+ os Deszkát, BIOS-t frissitek akkor már megy AM3-ként? Nah vagyis szerintem tudjátok mit akarok kérdezni.Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
jones965
Modder
válasz HarryPotter #3529 üzenetére
-
bnss
veterán
-
nagyúr
válasz audi100td #3536 üzenetére
hát nem igazán lesz tuning.
igen, a listában van az ud3 is
azt javasoltam neki,
hogy tuning nélkül vigan megteszi neki a 2x2gb 1066 kingmax is.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
audi100td
nagyúr
válasz antikomcsi #3542 üzenetére
A 800-as Kingmax nem egyenlő az 1066-ossal: [link]
-
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
válasz antikomcsi #3542 üzenetére
Én meg úgy, hogy csak egyes típusok. Nekem a 2x1GB-osból 2.1V-on 900MHzet, 2.2V-on 960MHzet sikerült kicsikarnom stabilan, hűtetlenül. 2.3V-al lehet, hogy ment volna az 1000, de annyit nem akartam adni neki.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
válasz audi100td #3543 üzenetére
Ez igaz, ezért nem gondolom, hogy annyival rosszabb lenne. Eddig 3 "olcsó" gépet raktam össze 2x1giga 800-as kingmaxal. Ezek nem kit-ek voltak, csak kértem 2db.-ot a boltban.
És teszt erejéig mindegyik ment 1000-en, bár a végén 880-on maradt a legjobban húzott pár is.
Lehet, hogy úgy van ahogy mondod, csak nekem nehéz elhinni, hogy az 1066-os ne vinné a gyári értéket.
(#3547) CHIPman
Akkor nekem lehet szerencsém volt, de amikkel eddig találkoztam az mind vitte 2V-on az 1000-et. Mind a 3x2db. tinybga chippel volt szerelve. A legszarabban egy asus m3n78-ban mentek, de ott a lap volt egy trágya.
Szerk.: Lehet, hogy 2.1V kellet, erre nem emlékszem biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz antikomcsi #3548 üzenetére
Hidd el aki szívott már vele annak nem nehéz.
-
audi100td
nagyúr
válasz antikomcsi #3548 üzenetére
A 800-as egy "teljesen" más termék, hogy lehetne egyáltalán az alapján komoly következtetéseket levonni... és nem hiszem, hogy Oliverda alaptalanul írta volna a blogjában, azt amit.
Stabil DDR2 800@880 meg szvsz nem egy hú de nagy eredmény...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest