Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz Albigator #4489 üzenetére
Nem kell ez a sok szemét, Afterburner meg TriXX meg ilyenek...
BIOS-t lementeni meg GPU-Z-vel is lehet, ott van rá a gomb az AMD logó alatt... Én egyébként nem vagyok meggyőzve róla hogy a kártya rossz, de szinte biztos hogy az lenne a legegyszerűbb ha élnél a 14 napos elállással, aztán levásárolod vagy egy másmilyen (nem bontott) 5700 XT-re, vagy egy 2070-re.
Vannak itt bőven akiknek semmi komoly gondjuk nincs ezekkel a kártyákkal, itt-ott kicsit érezni hogy még kiforratlan a drivere, de ez ilyen, pláne AMD-nél ahol nincs pénz nagy programozócsapatra. Kevesebb embernek tovább tart a munka, a CPU részlegük is ugyan így dolgozik, lassan állnak elő az új AGESA-kkal és a Zen2-vel is voltak gondok az elején, az 1.0.0.4-re is van aki panaszkodik még...
----------
Visszatérve a driver kiforratlanságára, az nyilván egyfelől jelentheti azt, hogy olykor belefutni bugokba, másfelől viszont azt is, hogy még nincs kisajtolva minden az architektúrából. Én nagyon kíváncsian várom már a nagy decemberi drivercsomagot.*
*de arra az arany-szabályra már most felhívnám mindenki figyelmét, hogy ezekből a nagy Radeon Software frissítésekből a legelső verziót felrakni eddig minden alkalommal öngyilkosság volt, legalább az első hotfixet várja meg mindenki aki nem szeret cumizni...
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.