Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsida.kornel

tag

válasz Albigator #4489 üzenetére

1-es álláson a trixx választ biost(OC a default), de amúgy pl star warsban nekem sem pörög maxon a kihasználtság.
    Itt az én GPU-Z-m is:

Így megnézve koppon ugyanaz minden mint neked :)
    de ugye miért ne lenne ugyanaz? :D

[ Szerkesztve ]

• Tyrel

őstag

válasz Albigator #4489 üzenetére

Nem kell ez a sok szemét, Afterburner meg TriXX meg ilyenek...

BIOS-t lementeni meg GPU-Z-vel is lehet, ott van rá a gomb az AMD logó alatt... Én egyébként nem vagyok meggyőzve róla hogy a kártya rossz, de szinte biztos hogy az lenne a legegyszerűbb ha élnél a 14 napos elállással, aztán levásárolod vagy egy másmilyen (nem bontott) 5700 XT-re, vagy egy 2070-re.

Vannak itt bőven akiknek semmi komoly gondjuk nincs ezekkel a kártyákkal, itt-ott kicsit érezni hogy még kiforratlan a drivere, de ez ilyen, pláne AMD-nél ahol nincs pénz nagy programozócsapatra. Kevesebb embernek tovább tart a munka, a CPU részlegük is ugyan így dolgozik, lassan állnak elő az új AGESA-kkal és a Zen2-vel is voltak gondok az elején, az 1.0.0.4-re is van aki panaszkodik még...

----------

Visszatérve a driver kiforratlanságára, az nyilván egyfelől jelentheti azt, hogy olykor belefutni bugokba, másfelől viszont azt is, hogy még nincs kisajtolva minden az architektúrából. Én nagyon kíváncsian várom már a nagy decemberi drivercsomagot.* :K

*de arra az arany-szabályra már most felhívnám mindenki figyelmét, hogy ezekből a nagy Radeon Software frissítésekből a legelső verziót felrakni eddig minden alkalommal öngyilkosság volt, legalább az első hotfixet várja meg mindenki aki nem szeret cumizni... :U

[ Szerkesztve ]

Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés