- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
Sundesz #14241 üzenetére
Én már 3x írtam az AMD-nek, hogy 240Hz-en nem veszi vissza. Azóta kijött már vagy 10 driver és semmi. Vicc, mert 144-en meg visszaveszi. Annyi szerencsém van, hogy a Nitro 30 fokos nyári hőséges szobában sem tekeri meg a ventit Win-ben, hiába 50°C körül van. Szeretem az 5700XT-t, de ez az egy irritáló. Tényleg annyi a mák, hogy a gyári venti profilhoz hozzá sem kell nyúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest