Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz egyedülülő #12152 üzenetére
Ez régebbi videó mint amit Create. linkelt. Viszont valóban nagyon össze vissza vannak ezek a tesztek.
-
egyedülülő
őstag
válasz Alcsi69 #12153 üzenetére
Tudod jobban hiszek azoknak a videóknak amikben realtime mutatják az fps-eket. Nekem nem mondja senki, hogy driverből így felhozza magát a 2060super. Ezt úgy mondom, hogy a 2010 óta csak nvidia kártyáim vannak/voltak és sok megfordult nálam az évek alatt.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
addikt
válasz egyedülülő #12152 üzenetére
Én direkt új driveres videókat néztem. Tipikusan amiben az 5700xt jó vagy még jobb is mint a 2070s az a forza, world war z, battlefield v (ezen kívül még van 1-2, csak kiemeltem párat), a többiben inkább a 2060superhez van közelebb. Én azok közül egyikkel se játszom, nekem ilyen szempontból ezek nem rekevánsak.
akkor olyat linkelj, mert amit te linkeltél az se realtime.😀
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
-
addikt
válasz egyedülülő #12157 üzenetére
Nincs fent olyan, ami új is lenne, meg 2060s-el van, ezt az egyet találtam, de ez meg 4k [link]
de igazából mind1, én is azt hinném el, amit én magam teszteltem. Lehet előtte pár gamet le kellene tesztelnem majd, amiben van beépített bench.[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz Create. #12158 üzenetére
Ha megnézed amiket linkeltem megnézheted, hogy fej fej mellett az 5700xt és a 2070super. Ha igaz amit mondasz akkor a 2060super/2070 és a 2070super között marginális eltérés lehetne csak.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz Create. #12158 üzenetére
Még egy dolgot tennék csak hozzá. Van egy subreddit amit követek sok éve. Ott egy srác minden egyes nvidia driverfrissítésnél teszteli az fps mutatókat, stb. Minimum/average/maximum. Onnan mindig tudom mikor nem érdemes már letölteni egy adott driver.
Szóval a megállapítása szerint a legfrissebb 451.67 es frissítés semmi kiemelkedőt nem hozott. Voltak játékok amik nyertek pár fps-t, volt ahol romlottak az értékek. Ez alapján a legfrissebb driver nem hozhatott semmi olyat amitől hirtelen a 2060Super a 2070Super, ezáltal az 5700xt fejére nőhetett volna."Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
addikt
válasz egyedülülő #12162 üzenetére
Elhiszem, de egyébként vagy 15fps-ről beszélgetünk a 100+os tartományban a 2060s és a 2070s közt. Ahol jobb a 2070s, mint az 5700xt, ott a 2060s is jobban fut(mármint ugyanúgy tartja a 2070s-hez azt a 15% különbséget)így az 5700xt-hez közelebb kerül. De elfogadom az érvelésed és az alátámasztásod, a 2070s-el inkább pariban van az 5700xt ezek alapján, mint a 2060s-el.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz Create. #12130 üzenetére
+ (#12136) TBMC
Ezeket az értékeket fan stop mellett kapjátok? Nekem éppen most, levett oldallappal 50 fokos, venti is megy. Mondjuk halk, de nem értem, hogy miért ilyen magas. Öt Firefox van nyitva, egy torrent és egy levelezőkliens, pár segédprogram.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
addikt
válasz Hegyirabló #12167 üzenetére
természetesen igen. Most megy egy 1080p youtube videó és egy rockstar games gtav letöltés és így 40 fok.
-
veterán
-
Hegyirabló
veterán
-
addikt
válasz Hegyirabló #12172 üzenetére
Az auto undervoltot bekapcsoltad?
meg igen, lehet a házad se olyan szellős.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz Create. #12173 üzenetére
Igen, benyomtam, kicsit csökkent is a hőmérséklet. Nincsenek olyan profi ventik a házban, mint Neked, elől két 12cm (Arctic P12+Xilence 120), a tetőn egy Scytech slim, jelenleg ennyi, most nézegetek a slim helyett egy 140-est, hátulra meg egy 120-ast a gyárilag telepített helyett, jó eséllyel Be Quiet!-ek lesznek. Meg eléggé csendesben is forognak.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
addikt
válasz Hegyirabló #12174 üzenetére
Ezek se profi hűtők, 800rpm-en megy id cooling pl-12025 ha jól emlékszem. 1200rpm felett jön meg a hangja, 2000rpm-et tudna, de ott már brutál hangos.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Create. #12175 üzenetére
Még a márkájukat megmondod? Megnézem, sosem lehet tudni, hát ha beválna nekem is. Köszönöm!
-
addikt
válasz Hegyirabló #12176 üzenetére
[link] pontosan ezek vannak, szerintem nem rosszak. Bár most fogom cserélni azt is fractal designra, mondjuk kb feleslges csere lesz szerintem.
-
Alcsi69
senior tag
válasz Hegyirabló #12176 üzenetére
Aerocool ventik is nagyon királyak.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Create. #12177 üzenetére
Ismerős! Az ilyen felesleges cseréknek én vagyok a császára.
Köszönöm, +(#12178) Alcsi69 szintén!
-
Sontir Fel
őstag
válasz Gyuffa #12128 üzenetére
Van fent 122ért egy Asus tuf 5700xt 21 hó garival. A helyedben lehet tennék vele egy próbát és a legrosszabb esetben élve a 14 napos elálással, visszaküldeném. Így tettem egy 2070s kártyával. Leadtam a kártyát a 10. napon, másnap már utalták is a pénzt.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Gyuffa
tag
válasz Sontir Fel #12180 üzenetére
Lehetséges hogy ha nem marad más megpróbálom, azt csak ugye ezt jó lenne megtudni ki és miért dobta vissza
Viszont 136-ért találtam Pulse-t 5700xt-be -
addikt
válasz Sontir Fel #12180 üzenetére
A tufot meg se próbálbám, kerülendő.
-
Sontir Fel
őstag
válasz Create. #12182 üzenetére
A 14 napos elállás miatt adnék neki 1 esélyt. Maximum a drága idejét kockáztatja
(#12181) Gyuffa : úgy látom, hogy sokszor olyan kártyák vannak bent, amiket ők használtak a bemutató gépekben. Amúgy meg szerintem mind1, van rajta garancia, elállás. Túé sok gond nem lehet vele.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
tomic
addikt
MSI Radeon RX 5600 XT Mech OC kàrtyàval van valakinek tapasztalata?
Melegedés, hűtő hangja milyen ? -
Macka
veterán
Sziasztok, beléptem a klubba egy 5600 xt pulse be-vel. 1660ti-t váltott.
Csak WOT-ozok 1440p-ben.
Viszont elég rendesen mikrolaggol, ahogy látom, pedig 90-100 fps-em van.
Valami tippetek? Esetleg beállítás? Legfrissebb wqhl driver. -
Macka
veterán
válasz GIORGIONE76 #12196 üzenetére
Ja igen, Ryzen 2600 @4ghz.
-
Macka
veterán
válasz GIORGIONE76 #12198 üzenetére
Elvileg elég neki, 1660 Ti-n is ennyi volt, de nem csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Diablo IV
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest