Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aflamin
tag
válasz
üzenetére
Van 2eFt különbség az árak között, vegyél GDDR5-t!valami ilyet
-
s3toraph
senior tag
válasz
üzenetére
Oké, köszi!

Arkennys: Rendben, akkor 3870K lesz!
Ahogy nézem a low end játékos kategóriát hozza IGP-vel, az meg egyelőre elég nekem. Ha lesz rá keret, egy 7770 a cél, mert nagyon szimpatikus kari teljesítményben és fogyasztásban is.westcoastog: Közben felfedeztem egy olyat (lehet csak nekem újdonság), hogy ha nincs bent dVGA a gépben, és az IGP-nek auto-ra állítom a shared memory-t, akkor alapból 256MB-ot ad neki de csak single channel-ben! Ez netezésnél sem változik. Érdekes. Ebből kiindúlva jobb ha 512MB-ra rakom fixen, mert akkor írja is hogy dual channelben megy. Ha auto-n marad, elképzelhető hogy játékban azért leesik az FPS szám, mert beltéren szaladgálok, kevesebbet kell számolni így visszaveszi a memót meg a csatornát?
Játszani nem nagyon játszottam még ezzel a konfiggal és IGP-vel, szóval nem tudom.
-------
Én fix 512-re raktam. Az mondjuk érdekes volt a "sine mora" nevű játéknál, hogy nem szaggat a kép, hanem lelassul az idő.
Ez meg milyen már? Tehát nem szaggatva mozog a repcsi, hanem ha lassul akkor mindennek lelassul a mozgása. Ez most valami technikai megoldás akar lenni a zavaró szaggatás helyett? 
-
Arkennys
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ahogy nézem a low end játékos kategóriát hozza IGP-vel, az meg egyelőre elég nekem. Ha lesz rá keret, egy 7770 a cél, mert nagyon szimpatikus kari teljesítményben és fogyasztásban is.
Játszani nem nagyon játszottam még ezzel a konfiggal és IGP-vel, szóval nem tudom.
Ez meg milyen már? Tehát nem szaggatva mozog a repcsi, hanem ha lassul akkor mindennek lelassul a mozgása. Ez most valami technikai megoldás akar lenni a zavaró szaggatás helyett?