Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Én sem, mivel Intelt már akkor sem vettem, de ismerősöknél mindegyik ASUS P4Pxxx gariztatva lett, ha még volt rájuk garancia.
Szerk.: Az extrém tuning meg tudja rövidíteni (főleg) a gyenge minőségű hardware-ek élettartamát, de minimális feszemelés és megfelelő hűtés mellett jellemzően már átlaglagos hardware-eknek sem okoz gondot. Ettől függetlenül "antik" gépeket én sem tuningolnék mert nem éri meg a kockázatot, ha minimális akkor sem.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
sladka_pani
üzenetére
A Compaqnal csak egy rosszabb van, a Dell. Majdnem szabvany az alkatresz, majdnem, csak megsem, nehogy cserelni tudd.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Ez így nem működik, mert az FSB fix korlát a rendszerben, ha az is a duplája lenne más eredmények születtek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest