Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
válasz
kircipeti #20180 üzenetére
No, kipróbáltam egy modullal is, de akkor sem változott a helyzet, ugyanaz maradt minden, mint két modullal. Lehet a proci a hunyó, nem tudom. Sebaj, így is gyorsabb lett, mint az 1.7-es Cerkával. Egy FX5200 128MB vga-val nem teljes képernyőn szépen megy a youtube is, amin picit meglepődtem.
-
Fenyő
őstag
válasz
kircipeti #20175 üzenetére
Maga az alaplap chipkészlete hivatalosan csak 400-as Fsb-és procikat támogatja, afölött csak oc-val, szóval egyáltalán nem kötelessége 800-as fsb-n is működni (erre fel is hívja figyelmet), próbáld ki egy ram modullal, azzal talán tovább megy egy kicsit, amúgy sem támogat dual chanelt.
-
snake1977
őstag
válasz
kircipeti #12411 üzenetére
Az egyik Ph-s sráctól vettem a lapot, elfüstölt benne egy sempron 3000-es, és félt másik procival kipróbálni, én csak portalanitottam ahogy tudtam mert igencsak poros-koszos volt, és teszteltem, de mivel nálam atomstabilan ment, igy bátran feldobtam a hardverapróra.
Ha nem csapsz le rá azonnal, akkor 1-2 napon belül kapott volna egy ventis NF7-es hűtést, de azt későbbre tudtam csak beszerezni, a zalmant meg nem piszkáltam rajta igy hogy azonnal kellett neked, én is köszönöm a vételt.Am esetleg isopropyl alkohollal ha finoman megtisztitod akkor elveszi az akut szagot a lapról, persze csak mértékkel és óvatosan.
Van még egy eladó NF7 v2.0-ásom 2600+ barton procival ha kell
Viccet félretéve örülök hogy elégedett vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest