- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
válasz
kircipeti #20180 üzenetére
No, kipróbáltam egy modullal is, de akkor sem változott a helyzet, ugyanaz maradt minden, mint két modullal. Lehet a proci a hunyó, nem tudom. Sebaj, így is gyorsabb lett, mint az 1.7-es Cerkával. Egy FX5200 128MB vga-val nem teljes képernyőn szépen megy a youtube is, amin picit meglepődtem.
-
Fenyő
őstag
válasz
kircipeti #20175 üzenetére
Maga az alaplap chipkészlete hivatalosan csak 400-as Fsb-és procikat támogatja, afölött csak oc-val, szóval egyáltalán nem kötelessége 800-as fsb-n is működni (erre fel is hívja figyelmet), próbáld ki egy ram modullal, azzal talán tovább megy egy kicsit, amúgy sem támogat dual chanelt.
-
snake1977
őstag
válasz
kircipeti #12411 üzenetére
Az egyik Ph-s sráctól vettem a lapot, elfüstölt benne egy sempron 3000-es, és félt másik procival kipróbálni, én csak portalanitottam ahogy tudtam mert igencsak poros-koszos volt, és teszteltem, de mivel nálam atomstabilan ment, igy bátran feldobtam a hardverapróra.
Ha nem csapsz le rá azonnal, akkor 1-2 napon belül kapott volna egy ventis NF7-es hűtést, de azt későbbre tudtam csak beszerezni, a zalmant meg nem piszkáltam rajta igy hogy azonnal kellett neked, én is köszönöm a vételt.Am esetleg isopropyl alkohollal ha finoman megtisztitod akkor elveszi az akut szagot a lapról, persze csak mértékkel és óvatosan.
Van még egy eladó NF7 v2.0-ásom 2600+ barton procival ha kell
Viccet félretéve örülök hogy elégedett vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest