Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #94107 üzenetére
Ha már billentyűzet nekem ez a vágyam, igazi csúcskategória. Beépített számológéppel, nem kell a gépet terhelnem hogy megnyitok egy számológépet
FK-5001
Ha lesz valami jó ajánlat lehet még pénzt is kiadok ilyenért. Akár még tizen huszon ezreket is. Ebayen sajnos ilyen 40-50eft körül vannak.
Akár hány modellt nézek nekem egy Focus gyártó egyre jobban bejön.Tud még valaki hasonló ilyen nagy csatahajó méretű billentyűzetet? Mármint ne a gombok meg az elhelyezkedés legyen nagy hanem a funkciók azaz ilyen komplett csernobilt el lehet irányítani egy helyről típusú billek érdekelnek.
-
válasz
fatpingvin #94107 üzenetére
FK 2000 plus mechanikus. Érdekes jatékélményt ad mivel ugye 8 irányba megy nem 4. (Talán joystick is építhető rá) AT-XT kapcsolós de sima At-ps/2-usb átalakítóval is használható. Igazából lefed mindent ami nekem kell. Valahogy programozható is turbo gombbal de nem tudom hogyan.
Kukából van, sajnos esc gombja nem jó, cserélni kellene vagy takarítani. Többi gombja mind jó azaz enter kicsit szorul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő