- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Hát... nem tudom, lehet, hogy az iskola, de nekem akkoriban azt mondták, hogy a fő probléma az, hogy eltérő tempoban növök én és a szemem. Azt mondták, hogy két változat lesz, az egyik, hogy lassan kinövöm, a másik, hogy még romlani fog valamennyit és úgy marad. Hát sajnos az utóbbi lett, úgyhogy jövőre 30 éve lesz, hogy szemüveges vagyok
Ezalatt többször is felmerült bennem lézeres műtét, nagyon sokat fejlődött a techngia, több ismerősnek rosszabb helyzetből is segített, úgyhogy aktívan tervben van, csak nem ennyire rossz gazdasági helyzetben.Én feketefehér TVvel és C64-el kezdtem az megint egy más kávéház. De a középiskolát mai szemmel vállalhatatlan monitorokkal éltem le (14-15"-os 800×600-ban 8Hz, a 60Hz-et már akkor sem bírtam sokáig)
Érdekes, mert az első lapos monitoromnak a Belineának szebb képe volt, mint a későbbi ASUSnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest