Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
Siman lemerheted, de vannak fenn tesztek mindenfele variaciora, mi van ha csak ez vagy az a mag aktiv. De mar az amd is kavar, hogy pl a 3d cachet csak az egyik chiplet kapta meg, igy a 8 magos van hogy gyorsabb, mint a 12 magos. Nagyon meg kell nezni milyen feladatra mit veszel, mert lehet a dragabb lassabb lesz bizonyos appoknal.
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Én e szempontból különleges voltam a Phenom 9500-al. Nagyon hamar lett négy magos gépem, még a két mag is csak terjedt (haverok néztek is, mi az, hogy nálam már 4 mag?) Egy magra gyenge volt, de négy magos volt. Mire átléptünk oda, hogy a négy magból is profitáltam (2010-es évek eleje) egy magra lett gyenge. Volt vagy egy év, mikor igazán jó volt, és olyan címek jelentek meg, amiknek megfelelt a CPU. (pl Burnout Paradise, amire igazá alkalmas volt a gép, full grafikán sem vesztett a 60FPS-ből sosem (1024×768 természetesen) ). De elején az egy magos teljesítménnyel volt bajom, a végén meg az egésszel. Mondjuk sokat segített rajta a HD3870X2 2×512MB, majd a HD4850 512MB, után a HD4890 1GB, ami felhúzta a teljesítményét rendesen.
Viszont a 2GB, majd 1GB RAM katasztrófális volt. Pláne az akkor már I5 2500, I7 2700 + 4-8-16GB RAMhoz képest.Az AMD HT-je inkább SMT, ami másabb mint a HT. Technikailag másabb felépítés, de lényegben hasonló. Bizonyos P4-ek is használtak SMT-t.
A tesztet megnézve én is kivácsi lennék hány magig megy, de szerintem ma a 4/8 és után a 6/12-n átlépve a 8/16 lesz a menő később. Ez nekem 6/12-vel nem egy túl jó hír ... (11700K-t is bele tudok rakni a lapba, ára miatt messze az ideálistól, de ha ragaszkodom a platformhoz, végülis ki lehet húzni vele még jó ideig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden, ami hőszivattyú
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun