- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #85102 üzenetére
Megnéztem Sajnos nekem nem maradt fent emlék, hogy 3D Markban mennyit ment, de biztos vagyok benne, hogy nem ennyit.
Eléggé gyenge Phenom 9500-as mellett volt, és az az érzésem (pláne, hogy az enyém X2 volt) hogy sok esetben alaposan visszafogta a kártyát.De sajnos eleddig hiába keresek a Phenom 9500-asomról teszteket (pedig sok készült anno) egy darabot sem találok.
Szerintem a 2014-es nagy adatvesztésem (600GB ment a levesbe
) áldozatai lesznek ezek is
Pedig volt Phneom 9500 + HD3870X2, HD4850, HD4890 is, egy rakás játékban, meg 1-2 3D Markban is kitesztelve.
Sőt, abban a nagy tesztben ellenpárként a Core I3 4330 + HD4850 és HD4890 is mellé volt rakva ennek a tesztnek.
Azt tudom, hogy két fórumra kiraktam, de az egyik fórum már nincs meg, a másikban meg a topic nincs meg ahová kerültmost egy harmadikon keresem, háthaoda kitettem, de nem emlékszem rá, hogy ez történt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest