Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #83842 üzenetére
Az is lehet hogy fesz csúcsokat írtak, vagy Watt
Próbálom keresni az előzményekből, de csak a VRM speceket találtam meg eddig, kár hogy bezártam azt az oldalt. Táblázat volt, melyben procik és lapok sorakoztak, a megfelelő kombinációk esetén pipa a cellában.
-
jokeph
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #83842 üzenetére
Hát, a TDP nem is a fogyasztást fejezi ki emlékeim szerint. Hanem egy olyan - elektromos eszköz által leadott hőteljesítmény - amire a hűtést méretezni/tervezni illik.
A fogyasztással ugyan párhuzamban mozog, de közvetlenül nem fejezhető ki belőle egyértelműen, és ahogy írtad unlocked CPU-nál nem is értelmezhető mivel dögrovásig lehet kínálni a cuccot.
Amennyire nézem, a 2 CPU gyártó máshogy számítja ezt az értéket és tuti nem a csúcs van megadva hanem egy nagy átlag (osztályba sorolás) amibe a legtöbb chip belefér biztosan, ha több jelentősen eltérő chip (CPU) van akkor szükség szerint létrehoznak annyi osztályt amennyi kell - mert hát ugye valahová mindent be kell sorolni.
No persze ez csak az én meglátásom, várom az észrevételeket és korrekciókat.#83843frescho: ilyen szépen nem tudtam volna kifejteni soha.
FX: igen, és sokan nem értették hogy hogyan megy el egy 6 magos Thuban 125W TDP-vel gond nélkül, míg ugyanabban a lapban egy szintén 125W TDP-re besorolt FX8xxx meg throttlingolt a VRM elégtelensége miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest