- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Nem csak papiron fantasztikus, a tobbi a piac sajatossaga, de arrol nem a hw tehet. Teljesen mindegy ki jott volna ki vele, hasonloan jart volna - nem blaster, nem kell. Ugyanigy jart az osszes tobbi problakozo, a pas, az aztech. Csak azert vettek meg oket, mert sb kompatibilis kartyak voltak. A tobbi egzotikus vas meg ilyen tamogatottsagi szintig se jutott el.
Hogy jelenleg draga, az a hype, mint ami a 3dfx es a k6 korul megy, de annak semmi koze sincs a hasznalhatosagahoz. Mindegyiknel vannak jobban hasznalhato retro vasak a sajat korabol.
En a 90es evekben is blaster mellett hasznaltam, mert kb fel ev utan teljesen nyilvanvalo volt, hogy ez nem jatekra valo. Addigra szerencsere nem volt egyik sem draga (96 kornyeke). Akarki kerdezi, mindig leirom a swmixes hatranyait, es hogy jatszani, retrozni se vegye - max erdekessegnek jo abban a par jatekban. Nem tudom kinel van rozsaszin kod, nalam biztos nincs.
-
Bile Demon
őstag
Én valamikor 95-ben egy dobozos SB PRO 2.0-t adtam el, hogy megvehessem a GUS-t. Papíron nagyon jónak tűnt és a néhány ismerősöm, talán kettő pozitívan áradozott róla. Nekem azon kíívül, hogy a MIDI sokkal jobban szólt rajta, mint az FM-en, nem sok előnyét láttam, inkább csak szívtam vele. Én nem követtem a scene dolgokat.
Jobban zavart, hogy nincs rajta hangerőszabályzó (előtte minden kártyámon volt és használtam is) illetve, hogy nem tudtam vele normálisan digitalizálni. A játékokban furcsán működtek a digitalizált hangok, néha késett vagy hogy mondjam. SB emuláció is bugos volt. Talán az is fokozhatta a problémákat, hogy én mindig magasra lőttem be az ISA órajelet (Trident 8900D és a HDD átvitel is profitált belőle) abból nem voltam hajlandó lejjebb adni.Nem sokkal később (pár hétnél nem bírtam tovább) egy használt öreg SB 2.0 kártyára váltottam. Annak sokkal magasabb volt a használati értéke számomra és kb 1997 őszéig -amíg nem tudtam szerezni egy másik dobozos SB PRO 2.0-t- használtam.
Ettől függetlenül a DX4-be azért tettem egy GUS Classicot, hogy kipróbálhassam, miről is maradtam le. Szépen tisztán szól, az szerintem bullshit, amit a videóban a csávó mondott, hogy mennyire zajos.
Lehet, hogy az erősített kimenett dugta az erősítőbe. Vagy egyedi hiba.
A többi észrevétele kb. egyezik azzal, amire én is jutottam az évtizedek alatt...
GUS -> scene,
SB -> game -
Nekem volt GUS-om amikor megjelent és 98 vagy 99-ig használtam. A használatával nem volt baj, a hangja rendben volt, tehát a videó egy része csak hiszti. A driverrel viszont voltak gondok. Mondjuk feltelepíteni nem kellett volna mindent és az SB emuláció is "mesésen" működött, mert hol volt, hol nem volt. Aztán a Win 98 környékén a támogatás is szépen kimúlt.
A CF és SD kártya meg inkább a cicifelvarrás kategória, nem guminő. Amigáknál a Vampire pedig komplett botox kezelést is hoz magával és így ránézésre máris fiatalodik jó sok évet a gép. Persze nem kell, hogy ez mindenkinek jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest