- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
DarthSun #76493 üzenetére
Szia!
Te felismered hogy ez milyen gépnek az alaplapja? Eladó sajna nem emléxik és jó lenne egy leírást hozzá találni 2 okból. Egyik hogy a panel tüskesor mellett nincs rászitázva hogy melyik a bekapcsoló "gomb" és találomra nem szívesen érintgetek össze tüskéket a másik pedig hogy a 20 tűs ATX csati mellett van egy power2 es tápcsati ami nem tudom hogy szükséges e mindenképp 1 procinál is.
Amikor a tápom rádugtam(power2re való csatim nincs) az alaplapra és bekapcsoltam a tápot , akkor tőle még nem hallott sípolós zúgós hangot adott ki a táp, így nem mertem találomra a tüskesort bökdösni.
Más alaplapot(Egy socket As Atlon XPt) azóta simán hang nélkül meghajtott a táp, meg a p4 es gépemhez is ezt a 420as chieftech tápot használom. Ezért ilyedtem meg ennél a p3nál hogy a gép kikapcsolt állapotában is zúg a táp. -
ityam
őstag
válasz
DarthSun #76493 üzenetére
Ezt kérdezték is de sajna nincs. Bár nem hiszem hogy én építenék dual p3 konfigot, De az is segítség hogy kiderült hogy anélkül nem is tudnék.
Most googlizok hogy melyik dell gép lehetett ez, de még nem találtam rá. Ez még nem érkezett meg mert még csak ma zárult a licit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest