Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz DarthSun #72082 üzenetére

Leméregettem, jobb lett mint amire számítottam, evvel a noname-szerű kártyával is.

Win98 alatt

Road - kis blokkoknál a HDD veszít, nagynál pedig a konverter :

Atto - kis blokkoknál az SD veszít (de kisebb különbséggel), nagynál a HDD elhúz. Melyik program mér jól :U :F :

Sandra - nagyon jóra értékel, a CPU pedig magasabb pontot kap mint a Katmai/550 :Y :

Hasonlítás itt : Katmai/550/konverter/32GB SD- vel.

Dos alatt

Core3.03 - az elérési idők itt sem mérhetők SD- vel, HDD- n pedig nagyobb átvitel :

Speedsys - 0.40 msec ;] , többi hasonló mint P-III- nál :

Hasonlítás : P-III DOS results.

Szokásos csendélet az aktuális konfigról :

Következik majd a procicsere K6-2/550- re, melyet lemérek több órajelen is (szintetikus és gamek), alacsony 2-300-333-400 körül, hogy hasonlítani lehessen, mikor éri el a 233MHz- es P1MMX teljesítményét. Aztán természetesen a default órajelen, majd pedig megnézem hogy vevő-e a tuningra.

• KROK640

nagyúr

válasz DarthSun #72082 üzenetére

Sajnálhatod, mert hatalmas időszak volt az is :D
    Nekem a C64-ezés (meg C Plus 4) 1988-tól 1999-ig tartott full-ba, de 2001 késő tavaszáig még másodlagosan is ment retro vonalban a 366-os Celeron mellett. Kb akkor tettem el teljesen a Commodore-t mikor már a 466-osom lett.
    A végefelé* már kizárólag programoztam a C64-esen. De próbáltam átállni a Visual Basicre, sőt némi szárnypróbálgatásom a Qbasicen kívül Pascalban is volt (mondjuk a C64, Qbasic és Visual basic után / mellett nagyon nem nyerte el a tetszésemet, hamar le is építettem).

* 1989től kezdtem programozgatni nagyon egyszerű dolgokkal, '94-től már az időm nagyobb részét kezdte a programozás kitenni, '99 után pedig már kizárólag programozni használtam.

Mondjuk emiatt ki is maradt nekem közvetlenül itthonra a 286-486 illetve a Pentium 1 időszak. Másoknál láttam (néha irigyeltem is) volt vele némi tapasztalat, de saját sosem volt.

Új hozzászólás Aktív témák