- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #72082 üzenetére
Leméregettem, jobb lett mint amire számítottam, evvel a noname-szerű kártyával is.
Win98 alatt
Road - kis blokkoknál a HDD veszít, nagynál pedig a konverter :
Atto - kis blokkoknál az SD veszít (de kisebb különbséggel), nagynál a HDD elhúz. Melyik program mér jól
:
Sandra - nagyon jóra értékel, a CPU pedig magasabb pontot kap mint a Katmai/550
:
Hasonlítás itt : Katmai/550/konverter/32GB SD- vel.
Dos alatt
Core3.03 - az elérési idők itt sem mérhetők SD- vel, HDD- n pedig nagyobb átvitel :
Speedsys - 0.40 msec
, többi hasonló mint P-III- nál :
Hasonlítás : P-III DOS results.
Szokásos csendélet az aktuális konfigról :
Következik majd a procicsere K6-2/550- re, melyet lemérek több órajelen is (szintetikus és gamek), alacsony 2-300-333-400 körül, hogy hasonlítani lehessen, mikor éri el a 233MHz- es P1MMX teljesítményét. Aztán természetesen a default órajelen, majd pedig megnézem hogy vevő-e a tuningra.
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #72082 üzenetére
Sajnálhatod, mert hatalmas időszak volt az is
Nekem a C64-ezés (meg C Plus 4) 1988-tól 1999-ig tartott full-ba, de 2001 késő tavaszáig még másodlagosan is ment retro vonalban a 366-os Celeron mellett. Kb akkor tettem el teljesen a Commodore-t mikor már a 466-osom lett.
A végefelé* már kizárólag programoztam a C64-esen. De próbáltam átállni a Visual Basicre, sőt némi szárnypróbálgatásom a Qbasicen kívül Pascalban is volt (mondjuk a C64, Qbasic és Visual basic után / mellett nagyon nem nyerte el a tetszésemet, hamar le is építettem).* 1989től kezdtem programozgatni nagyon egyszerű dolgokkal, '94-től már az időm nagyobb részét kezdte a programozás kitenni, '99 után pedig már kizárólag programozni használtam.
Mondjuk emiatt ki is maradt nekem közvetlenül itthonra a 286-486 illetve a Pentium 1 időszak. Másoknál láttam (néha irigyeltem is) volt vele némi tapasztalat, de saját sosem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- Android játékok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Battlefield 2042
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest