Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
válasz
jokeph
üzenetére
Opti PAT48PG-0,30 alaplap
486DX2-S 66MHz proci
32Mb FPM RAM
S3 805VLB 1Mb VESA VGA
Adaptec AHA2842VL 50pin VESA SCSI kártya
IBM DPES-31080 1Gb 50pin SCSI HDD
HP/Quantum ST21S012 2.13Gb 50pin SCSI HDD
Yamaha CRW4260
Intel 82595 hálózati kártya
Terratec Promedia Base-1
ESCOM AT ház Astec táppalA DAT-ot leszámítva tök jól felismer mindent a Win95 OSR2 és szépen, stabilan megy. A hangkártyána kívül mást nem is kell telepíteni, mindent felismer a Win.
Egyébként az NT3.5-4 valamiért nem akar felmenni erre a gépre. A telepítés első része lemegy, de újraindítás után, ahol kiírná kék háttérrel felül, hogy 1 processzoros rendszer...bla...bla... na ott kifagy. Már kiszereltem mindent, csak a rendszervinyó maradt, de az eredmény ugyanaz. De igazából nem is akarok én NT4-et, soha nem is használtam fél óránál tovább. Most, hogy másik gépre felraktam, hátha elindul rajta a drive, megint rájöttem, hogy ezen még egy nyomorult eszközkezelő sincs... vagy annak valami helyettesítőjének is örültem volna. Még egy nyamvadt soros egeret sem ismert fel, úgyhogy inkább hagytam a francba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun