- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho #63844 üzenetére
Amigában nem vagyok otthon (szerintem nem is láttam még), de lenyűgözött, hogy Quake futott rajta. A Vampire alá mindegy, hogy melyik alapgép kerül? 500-asról, meg 1200-asról hallottam többnyire.
Gondolom ezek még 8 biten működnek, úgyhogy vírus is régen készült rá, ha egyáltalán volt.Először azt hittem, a Vampire-on kívül nincs más. De meglepődve láttam, hogy egyrészt több Vampire verzió van, másrészt Apollo(k) is, és gondoltam rá, hogy van-e valami turpisság, amiért a (mint kiderült) lassabb Apollonál érdemes maradni.
Ha nem nézzük a perifériákat, talán jobban érdekel egy-egy korabeli konzol játék.
Mivel konzolban sem vagyok otthon, ha csak a méretcsökkenést nézem lehet, hogy az első konzolok akkor érkeztek, amikor befejeződött a Commodore pályafutása. Mivel akkora konzolt (Sega - nem tudom mik mentek még), amire billentyűzet fért volna rá, nem láttam. A játéktermi emberméretű gépeket nem feltétlenül sorolnám konzolok közé.Ha csak valamit kiváltanék egy 8 bites géppel, mint pl. egy írógépet (lásd George R. R. Martin), egy régi PC rugalmasabbnak tűnik. Nemrég linkelte itt valaki, hogy 8 bites integrált alaplapot újra lehet venni. így már nem szökhet egekbe a régi XT ára sem.
Izgalmasak a programozásuk is. Az elhivatottságom még nem forrt ki, de biztosan sok örömet okozna, ha ismerném a 70-es, 80-as évektől működésre hívott eljárásokat. Hirtelen ~30 könyv és ~200 video tutorial egészen felkészületlenül érne. Nem mondhatom még, hogy ezek vezérelnének.
Más: Valszeg megszabadulok az AGP korszakban felhalmozott 2 géptől. Először Socket A, majd S754 sorrendben. Bár nem biztos, hogy még idén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dacia topic
- További aktív témák...
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3500X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest