- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
válasz
envagyok #53993 üzenetére
Wolf hovezeto paszta neven fut es nagyobb tegelyben is lehet talalni, ezt hasznalom kb 20 eve. Regebben eletro muszereszek is ezt hasznaltak.
Nem szarad ki nem dermed meg meg egyebb hulyesegek,ha felkened evek mulva is jo lesz.
Ha nagy tegelyt veszel - hat az nem fog elfogyni
Aran meg meg fogsz lepodni a csilivili pc-s csodapasztakkal szemben.
(#53983) flymi
Az az Asus huto nagy csalodas volt nekem anno. Teljesitmenyben se az igazai, nem is ertettem amugy, hogy miert, ha jol emlekszem meg rezbordas is.
S370-re voltak igazan hangos hutok Coolink meg Globawin Fop 32, szeles ventis, 3xxx-en porgo, hazat rezegteto jofele hangforras
(#53965) arn
Ezeket a hazakat en is szeretem, csak nehez mar talalni beloluk. Meg egy ilyenem van, lehet akkor az is inwin? Meretben hasonlo, ugyanilyen feketere festett belulrol. Linkeltem a csoportban regebben de hirtelen nem talalom
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest