- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
DarthSun #49987 üzenetére
Én is várok szerintem az LGA1366 tesztekkel legalább október végéig
De van itt pár Prescott, azoktól is félek.
Mondjuk ilyen durva videokátyám nincs egy se, nem hogy 3-way SLI... A szobámat azért megbírja egy ilyen CPU radiátor helyett, amíg nincs kemény tél, elég rendesen leszigeteltük a házat
K7-től is féltem kicsit így nyáron, de szódával még elment. Lehet megpróbálom egy lockmentes Bartonnal 1-1.5GHz-en alulfeszelve, memóriatesztre is jó lesz. Úgy tűnik, hogy Tualatin-szerű órajeleken és feszültségeken azért nem olyan vészes, egész összemérhető a kettő. A Tbird/Palomino sokkal durvább.
Túl sokat azért azt se akarom járatni, meleget csinál. A monitoromat kéne igazából cserélni, nem csak 50 wattal fűt, de minden baja van már amúgy is így 10 éves korára.
-
Laraxior
titán
válasz
DarthSun #49987 üzenetére
Egy 850-es EVGA táp van a nagy gépemben, de megmondom őszintén, nincsen kedvem kibelezni azért a gépet. Egyedul a net kabelt dugiszalom at mindig, mert nincs hely az alaplapon az Ultrák miatt, hogy még egy wifi kartyat bele tudjak tenni.
Mondjuk időnek is híján vagyok, mert augusztus 20tol szabin vagyok, elotte mindig olyan frankon sokat kell dolgozni... "Majd kipihened a szabin..." Koszi.Mondjuk arra még nem jottem ra, hogy miert fagy merevre 3dmark kozben.... 2VGAnak csak eleg a 650-es tap.
Aztan a masik, biosban belottem 1.41V-ot a CPUnak. Egy kis terheles, es mar le is esett 1.32-re.
Ramoknal fogalmam sincsen mi ez a linked, unlinked mód, azt sem tiszta, hogy kekhalal utan miert all be az egesz rendszer ramhibaval, bootnal a ramtesztnél.
Szoval ezert nem akarok a nagy gephez hozzanyulni, mert nem sok turelmem van egy huzamban.De azert jo bohockodni vele... Mivel masik hazam nincs, ezert belepattintottam abba a dobozba amibe az arc küldte az EVGA 780i alaplapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest