Hirdetés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha kiveszem a kicsi ramokat sípol. A nagyok csak akkor indulnak ha benne hagyom a kis 1M- ásokat.

A mutatvány előnye volt hogy megtaláltam a bizti nem edokat, nem is tudtam hogy van 16- os fpm párom. 8-asból is lett még vagy 2 pár.
Vegyes ramokkal a biosban a legszűkebbre állítva minden, stabil, tehát asszem nem okoz gondot. Viszont a teljes stabilitás megállapításához fel kell majd húznom egy win95osr2- őt.
Kessek jól bírják, legalábbis 33 fsb- vel. Biosban nincs sok menü, de ami kell az van. A transzparent mód mit jelent ?
Az isa meglepően jól bírja, fsb/2- vel is megy a Trident. Ha bekerül egy isa sb, gondolom az már nem bírja a 17MHz- et - timing gondok
Másik kérdés a fesz. Nincs külön def az 5/3.3/3.45V- ra, de viszont dx2/sledx2 jumperelhető ( sledx2 mit jelent ? ), ezek 3.x voltosak, be is állítottam és beletettem az overdriveot, ami megy is, de ennek a bemenő fesze 5V. Akkor jelenleg 5V- on vagy 3.x V- on jár a lap ?, vagy az overdrive indul 3.x V- on és abból képezi a szintén 3 voltot ? Míg ki nem derül, az alapból 3.x voltos procit nem teszem bele ( bár asszem elhangzott hogy nem tesz kárt benne ).Egyelőre elindítok egy memtestet, ha az sikeres akkor már nem lesz gond a winnel sem sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen videókártyát?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- 7600X boot idő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun