Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz arn #48576 üzenetére

Ha kiveszem a kicsi ramokat sípol. A nagyok csak akkor indulnak ha benne hagyom a kis 1M- ásokat.

A mutatvány előnye volt hogy megtaláltam a bizti nem edokat, nem is tudtam hogy van 16- os fpm párom. 8-asból is lett még vagy 2 pár.
    Vegyes ramokkal a biosban a legszűkebbre állítva minden, stabil, tehát asszem nem okoz gondot. Viszont a teljes stabilitás megállapításához fel kell majd húznom egy win95osr2- őt.
    Kessek jól bírják, legalábbis 33 fsb- vel. Biosban nincs sok menü, de ami kell az van. A transzparent mód mit jelent ?
    Az isa meglepően jól bírja, fsb/2- vel is megy a Trident. Ha bekerül egy isa sb, gondolom az már nem bírja a 17MHz- et - timing gondok :U
    Másik kérdés a fesz. Nincs külön def az 5/3.3/3.45V- ra, de viszont dx2/sledx2 jumperelhető ( sledx2 mit jelent ? ), ezek 3.x voltosak, be is állítottam és beletettem az overdriveot, ami megy is, de ennek a bemenő fesze 5V. Akkor jelenleg 5V- on vagy 3.x V- on jár a lap ?, vagy az overdrive indul 3.x V- on és abból képezi a szintén 3 voltot ? Míg ki nem derül, az alapból 3.x voltos procit nem teszem bele ( bár asszem elhangzott hogy nem tesz kárt benne ).

Egyelőre elindítok egy memtestet, ha az sikeres akkor már nem lesz gond a winnel sem sztem.

Új hozzászólás Aktív témák