Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Jól mondták előttem, ha PowerVR-es az igp, akkor Linux alatt sem lesz gyorsabb a lejátszás (mivel nincs hozzá driver csak alap 2D szintű mindenféle gyorsítás nélkül), ha Inteles akkor azért van remény, bár egy Smtube-al vagy akár smplayer open with addonal böngészőből várható jobb eredmény, Minitube ha jól rémlik nem ingyenes (Smtube-al szemben), meg szvsz a felülete, keresője sem olyan kézreeső mint az Smtubé.
Mondjuk Smplayer/Smtube-ot már nem fejlesztik XP alá, szóval ott 15.11-es talán utsó ami még működik ameddig le nem lövik, Linux-al csak ha Inteles igp esetén érdemes foglalkozni (Mint Xfce pl. elég lájtos, kulcsrakész és kezes is), 7-es 32bites Home-hoz meg legalább 2Gb ram kell, hogy értelmezhető sebességgel fusson.arn: Elektromosan írható bioshoz legalább 32 lábú foglalat kéne bele (a + lábak megvannak hozzá, szóval elvileg kivitelezhető), a meglevő 28 lábú romokat cseréltem benne eeprom égetővel (nekem nincs, ismerős segítségével vagy Mikronikában 500-é megírják).
-
quailstorm
félisten
válasz
bacsis
üzenetére
Önmagában a Linuxtól nem lesz jobb a gép. A probléma a következő: drága google kicserélte a HTML5 codecet VP5-re, amit még egészen új kártyák (értsd 2-3 éves) sem tudnak gyorsítani. Az évek során rengeteget emeltek a webes youtube igényén.
Az egyetlen ésszerű megoldás az egy youtube kliens ami streameli a videókat. Sajnos a keresőjük többnyire fos, tehát böngészőben keres, URL-t beilleszt...
Minitube klienst használtam én anno, az csak Linuxra ingyenes.Másik, hogy ilyen egzotikus szarságoknál az se biztos hogy lesz rendes grafikus támogatás Linuxon. Legalább PowerVR IGP van benne? Annak kellene lennie, ott meg mindennemű értelmes használat felejtős, Linux meg főleg. Ha jól sejtem kb annyit tudna mint egy S3 Trio.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun