Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Nálam is, többféle. Van is pont egy ilyen klónom. A legelvetemültebb, amit csináltam vele, hogy 286-ban is kipróbáltam. Eltartott egy ideig, mire találtam valamit, ami szól GUS-on és fut 286-on, de sikerült. Jelentem, a Pinball Fantasies pont ilyen

Szerk. Próbáltam tovább javítani a Socket 7 konfig fogyasztását. Egy FSP Saga tápot dugtam rá a 22 éves AT-s Hipro helyett, mondom, ez modernebb, csak szorongatták őket a környezetvédők, hátha jobb. Nagyon nagy öngól lett, a 25 watt felkúszott 30-ra

A kérdésre: a céltól függ. Játékoknak többnyire SB, demóknak sokkal inkább a GUS fekszik.
-
GUSMAX nálam nem ment több lapban, P2, K6-2, K6-III / SS7 lap, P-III + Copperben sem. Minden szükséges erőforrás szabadon volt, a setup tesztje mégis fail- nak vette. Egy Siemens P2 lapban viszont simán, sőt abban az Awe- vel dualban is mennek hibátlanul.
Fenyő : van GUS- hoz nagyon jó Win9x driver, csak kevésbé ismert, magánember írta C- ben, én azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

DarthSun