Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hát én próbáltam A64-en és P4-es Prescotton is 7-est és minden volt csak nem kényelmes (kell hozzá az a 2 mag minumium, hogy milyen az már szinte teljesen mindegy), persze ha letiltod Wu-t, nem használsz vírusirtót és még pár szolgáltatást kikapcsolsz, elhiszem, hogy használhatóbb lehet, csak akkor meg érdemes lefagyasztani a rendszert deep freeze-el, különben állandóan csak a szemetet takaríthatod róla. A másik meg annyira nem életszerű ilyen régi vasakba SSD-t rakni, bőven többe van mint az egész hóbeleblanc, Linux meg egy lassúbb vinyón is használhatóbban fut.
Ranagol_5: Volt Kingmax Hardcore-om annó (Hynix D5 chipes), de nem voltam elájulva tőle. Intelben épphogy vitte az 500-at, de inkább csak 490-en volt tökéletesen stabil, Amd-ben meg 400-on is hibázott, memtest86+ még lefutott a 2T-és Merlin biossal 400-on, de Goldmemory-t, komolyabb stabilitástesztet már nem bírt ki, szóval gyorsan túladtam rajtuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- HTPC (házimozi PC) topik
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun