Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Azért nem mindegy milyen idős hdd fityeg benne, az én 500-as hitachim pl. igencsak fürge jószág, amig ezen volt a rendszer egyszer sem tapasztaltam különösebb lassulást, hd tune-al szoktam tesztelni, a tapasztalatom hogy kb. 500-600 napon felüli hdd-knél már gyakori hogy megzuhan az adatátviteli görbe több ponton. A pentium D meg mindenhogy szűk keresztmetszet ma már, kis idő becsúszik a retro kategóriába.
a JMicron vezérlővel egyetértek, azért néha ki lehet fogni olcsó kingston V szériás 120gb-os ssd-t 12k körül, annyiért meg még megéri használtan ha van rá némi gari még.
Egyébként a kingston mostanában nagyon akciózza a ddr3-as ramjait, nem tartom lehetetlennek hogy esetleg az ssd-k árát is csökkenteni fogja. -
Sanchez638
addikt
Pentium D a szük... 2gb rammal és egy 9600gt vga-val, nem gyorsult a 775-ös rendszer, helyette a proci 100% pörög és fűt...
Használható és egész jól egy integrált procis lap, 2-4gb rammal és eg egyszerűbb dedikált kártya. Ennyinek elégnek kell lennie facehoz...
Sőt anyámhoz került az én dc7900(2gb ram,e7400 160gb hdd, int vga) és neki elég arra amire te is írtad... ez az egész kb 15k-20k és nem kell tökölni az alkatrészek keresésével. Sőt nekem ebbe egy 128bit-es 6570 is volt, ami a nagyon komoly címekre nem volt csak elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Disney+
- Projektor topic
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4) ÉRTÉKELÉSRE VÁR
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest