- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Azért nem mindegy milyen idős hdd fityeg benne, az én 500-as hitachim pl. igencsak fürge jószág, amig ezen volt a rendszer egyszer sem tapasztaltam különösebb lassulást, hd tune-al szoktam tesztelni, a tapasztalatom hogy kb. 500-600 napon felüli hdd-knél már gyakori hogy megzuhan az adatátviteli görbe több ponton. A pentium D meg mindenhogy szűk keresztmetszet ma már, kis idő becsúszik a retro kategóriába.
a JMicron vezérlővel egyetértek, azért néha ki lehet fogni olcsó kingston V szériás 120gb-os ssd-t 12k körül, annyiért meg még megéri használtan ha van rá némi gari még.
Egyébként a kingston mostanában nagyon akciózza a ddr3-as ramjait, nem tartom lehetetlennek hogy esetleg az ssd-k árát is csökkenteni fogja. -
Sanchez638
addikt
Pentium D a szük... 2gb rammal és egy 9600gt vga-val, nem gyorsult a 775-ös rendszer, helyette a proci 100% pörög és fűt...
Használható és egész jól egy integrált procis lap, 2-4gb rammal és eg egyszerűbb dedikált kártya. Ennyinek elégnek kell lennie facehoz...
Sőt anyámhoz került az én dc7900(2gb ram,e7400 160gb hdd, int vga) és neki elég arra amire te is írtad... ez az egész kb 15k-20k és nem kell tökölni az alkatrészek keresésével. Sőt nekem ebbe egy 128bit-es 6570 is volt, ami a nagyon komoly címekre nem volt csak elég...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest