Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nem nagyon akarnék már beszerezni. Lényegében elkészült az én retro gépem. abit nf7 alaplapba megy valami sempron proci
van hozzá 512 + 256 ramom. Meg az ati kártya. Meg a többi. jó nem annyira retro, legalább is nem tudom nálatok mi számít annak.
De te is jársz linuxos topikokba. Látod, hogy hetente jön valaki pénéggyel meg hogy milyenlinuxot rá. Ez adta az ötletet. Hogy sokan használnak, használnának még ilyen régi gépeket napi szinten, csak nem tudják mire meg mivel.
Természetesen linuxos vonalon gondolkodom.
(#33083) bacsis:
Ismerem az írásaidat.
Annyi, hogy te nem használsz linuxot. Sok ember meg épp az xp-től szabadulna. Meg a te szemléleted inkább a radikalizmus irányába mozdul én inkább a hétköznapi user igényét céloznám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest