Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nem nagyon akarnék már beszerezni. Lényegében elkészült az én retro gépem. abit nf7 alaplapba megy valami sempron proci
van hozzá 512 + 256 ramom. Meg az ati kártya. Meg a többi. jó nem annyira retro, legalább is nem tudom nálatok mi számít annak.De te is jársz linuxos topikokba. Látod, hogy hetente jön valaki pénéggyel meg hogy milyenlinuxot rá. Ez adta az ötletet. Hogy sokan használnak, használnának még ilyen régi gépeket napi szinten, csak nem tudják mire meg mivel.

Természetesen linuxos vonalon gondolkodom.

(#33083) bacsis:
Ismerem az írásaidat.
Annyi, hogy te nem használsz linuxot. Sok ember meg épp az xp-től szabadulna. Meg a te szemléleted inkább a radikalizmus irányába mozdul én inkább a hétköznapi user igényét céloznám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Gitáros topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Apple Watch
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van hozzá 512 + 256 ramom. Meg az ati kártya. Meg a többi. jó nem annyira retro, legalább is nem tudom nálatok mi számít annak.
Annyi, hogy te nem használsz linuxot. Sok ember meg épp az xp-től szabadulna. Meg a te szemléleted inkább a radikalizmus irányába mozdul én inkább a hétköznapi user igényét céloznám meg.
DarthSun